Prati nas

Natašu Jeremić zabranili u ženskom magazinu jer je žena političara

Šokantno

Natašu Jeremić zabranili u ženskom magazinu jer je žena političara

Intervju Nataše Jeremić cenzurisan u poznatom ženskom časopisu (foto: Facebook.com/natasajeremic.rs)

Intervju Nataše Jeremić cenzurisan u poznatom ženskom časopisu (foto: Facebook.com/natasajeremic.rs)

Nekadašnja voditeljka Javnog servisa Nataša Jeremić poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti. Međutim, kada je želela da u jednom intervjuu iskaže svoje stavove i mišljenje o trenutnom stanju u našoj državi, nisu joj dopustili, iz, kako kaže, političkih razloga.

Nedavno je objavljena predsedička kandidatura njenog supruga Vuka Jeremića, ali  kao neko ko je svoj radni vek proveo u novinarstvu, Nataša je danas izrazila duboko žaljenje zbog trenutnog stanja u medijima i cenzure koja vlada u njima.

Na Facebooku se oglasila povodom intervjua u jednom ženskom magazinu, koji je nedavno dala, a koji odlukom uredništva nije objavljen. “Skoro svi mediji, bez obzira na to da li je reč o ženskim časopisima, dnevnopolitičkim  novinama, radio stanicama ili televizijama”, stoji između ostalog u saoštenju novinarke. “Ko god im je naredio da ne objavljuju intervju sa mnom, nije im dobor učinio, a ni sebi, jer će svi sada znati da režim kontroliše baš sve medije u Srbiji”, dodala je Nataša na kraju.

I njen suprug se statusom na Twitteru oglasio povodom odluke uredništva časopisa, navodići da nisu smeli da objave intervju kojim su bili zadovoljni.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top