Navike ispijanja kafe u Srbiji

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

U toku jučerašnjeg dana, voditeljke emisije Žene predstavile su Čarobnjaka za kafu, novi Nescafé Dolce Gusto koncept koji svim ljubiteljima kafe priređuje jedno potpuno novo iskustvo. Ovih pet dama je, među prvima u Srbiji, imalo priliku da proba Nescafé Dolce Gusto kafu i na licu mesta se uveri kako funkcioniše aparat koji je ove godine proglašen proizvodom godine u SADu. Svi gosti šarmantnih voditeljki su, osim upoznavanja sa ovim, potpuno novim, konceptom pripreme kafe, imali priliku da uživaju u raznovrsnim ukusima, ali i da čuju podatke zanimljivog istraživanja NESCAFÉ Dolce Gusto, koje je sproveo GfK Beograd, o navikama ispijanja kafe u Srbiji. Naime, prema istraživanju, ljudi u Srbiji su najveće kafopije u regionu, a više od 70% građana Srbije pije i nekoliko šoljica kafe dnevno.
Gostima se pored pet dama, obratio i profesionalni barista, koji je objasnio specifičnosti procesa pravljenja dobre kafe, opisujući put od zrna do šoljice, i naglašavajući važnost samog procesa pripreme ovog čarobnog, tamnog napitka.
„NESCAFÉ Dolce Gusto je pravo remek-delo, jer je veoma jednostavan za korišćenje i na njemu svako može da pripremi vrhunsku kafu. Visokotehnološki detalji, poput pritiska od 15 bara i kapsula koje čuvaju svežinu ukusa i arome, uvek daju vrhunski kvalitet ovom napitku“, istakao je barista i dodao da je kafa pripremljena na ovom aparatu jednaka po kvalitetu profesionalno pripremljenoj kafi koja se može popiti u kafiću. Koliko vi pijete kafe dnevno? I da li čitate vašu Tračaru uz prvu jutarnju kafu? :)

5 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI