Prati nas

Nikad kraja menjaju ličnog opisa: Khloe Kardashian izgleda gotovo neprepoznatljivo!

Bizarno

Nikad kraja menjaju ličnog opisa: Khloe Kardashian izgleda gotovo neprepoznatljivo!

Zvezda iz godine u godinu izgleda drugačije!

Khloe Kardashian morala je na teži način da se uveri da tajna lepote ne leži u plavoj kosi. Naime, TV zvezda postavila je na instagramu fotografiju sa svojom osmomesečnom bebom na kojoj ne liči na sebe!

Sporna fotografija izašla je pre par dana, a fanovi su bili u čudu videvši zvezdino izobličeno lice. Nakon toga, nekoliko plastičnih hirurga komentarisalo je evidentne promene na licu Khloe Kardashian u periodu od prethodnih deset godina koje nisu mogle doći prirodnim putem.

Uporedivši fotografije iz različitog vremenskog perioda, plastični hirurg Dr.Konstantin Vasyukevich ukazao je na nekoliko očiglednih promena. “Najupečatljivija promena je u obliku njenog nosa i pozicije obrva,” izjavio je on. “Nije u pitanju samo gubitak kilograma ili način šminkanja kako često pokušava da nas uveri. Ove promene mogle su biti napravljene samo hiruškom intervencijom.

On međutim nije jedini koji je uvideo ove razlike. Dr. Yoel Shahar takođe je dao svoje komentare i uporedio fotografije zveze.

Vidi se da je dodala filere u usne i da one sada deluju asimetrično. Njeni obrazi su takođe puni botoksa ali nisu urađeni na dobar način.”

Izvor blizak Khloe objasnio je da je sve zbog stresnog života prepunog drame koji zvezda vodi i njenih nedavnih nesuglasica sa Tristanom Thompsonom, ocem njenog deteta.

Još uvek je sa Tristan Thompsonom iako je prevario. Kada se Khloe oseća nesigurno onda ide na neke prepravke i ulepšavanja. Međutim svi joj govorimo da to nije ono što treba da radi. Mora da ga ‘šutne’, vrati se u Los Anđeles i voli sebe takvu kakva jeste” 


2 komentara

2 Comments

  1. Daisy Duvall

    10. 01. 2019. at 10:57

    sta god da uradi izgleda ko krofna

  2. Maya

    10. 01. 2019. at 22:57

    isti Shrek

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top