Prati nas

Nova Palmolive linija: Osetite miris Mediterana!

Nova Palmolive linija: Osetite miris Mediterana!

Novi Palmolive Mediterranean Moments – Osetite Mediteran!

Palmolive je putovao celim Mediteranom da bi otkrio njegove najbolje prirodne sastojke i stvorio tri nova gela za tuširanje koji će negovati vašu kožu i uzbuditi vaša čula.

Palmolive spaja prirodu, kulturno nasleđe i drevnu mudrost žena mediterana, koje su oduvek koristile esencijalna ulja voća i biljaka iz svog podneblja da bi nove Palmolive Mediterranean Moments formule spajaju ovo nasleđe sa modernim naučnim znanjem da bi ponudili ženama današnjice luksuznu i visokokvalitetnu liniju proizvoda sa bogatim, negujućim teksturama koje pretvaraju naše vreme tuširanja u uzbudljive, intimne momente i vode naša čula do toplih mirisa i boja kakve.

Pratite nas do Maroka, Italije i Turske…

Palmolive Mediterranean Moments Body Wash, sa ekstraktima arganskog ulja iz Maroka i cveta badema

Argansko ulje se proizvodi samo od ploda arganskog drveta, u polu-pustinjskoj oblasti Maroka. Njegovo ulje je bogato vitaminom E i ima isceljujuća svojstva, ali i ona koja usporavaju starenje kože. Cvet badema daje ovom gelu za tuširanje ženstveni, cvetni miris, a takođe je i moćan antioksidant.

Palmolive Mediterranean Moments Body Wash, sa ekstraktima Italijanske kajsije i jagodom

Kajsije su bogate vitaminom C i imaju omekšavajući efekat na kožu. One revitalizuju i neguju suvu kožu. Jagode nude sjajan, sladak, voćni miris, ali su poznate i po svojim hranljivim i antioksidantnim svojstvima.

Palmolive Mediterranean Moments Body Wash, sa esencijalnim uljem mediteranske ruže i mirisom đurđevka

Ružine latice se već vekovima koriste u aromaterapiji i cenjene su zbog svojih efekata koji omekšavaju i usporavaju starenje kože. Miris đurđevka je oduvek poznat po svojoj elegantnosti i osećaju svežine.

Osetite najbolje od Mediterana pod svojim tušem! Sada ih možete naći u svim bolje snabdevenim trgovinama, Palmolive Mediterranean Moments Body Wash linija ima u svom sastavu još dva Palmolive Mediterranean Moments tečna sapuna, koji će hraniti kožu vaših ruku i opiti vas svojim mirisima.

————————————————————–

 

Našim najvernijim čitaocima i čitateljkama koji su BAŠ UVEK UZ NAS poklanjamo 7 paketa proizvoda kozmetike Palmolive tako da ćete biti u prilici da isprobate najnovije proizvode ovog brenda. Sve što treba da uradite je da na mejl ivanka@tracara.com pošaljete ime prezime, broj telefona i adresu.

Dobitnice su: Jelena I, Una J, Sonja V, Milica S, Marta S, Dragana S, Anđelka D. O preuzimanju poklon paketa ćete biti obaveštene putem mejla.

 

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. emja

  10/06/2013 at 5:22 pm

  moze :)

 2. yoma

  10/06/2013 at 5:48 pm

  jeee

 3. Sasa

  10/06/2013 at 9:25 pm

  Bode mi malo oci ovo Našim najvernijim čitaocima i čitateljkama koji su BAŠ UVEK UZ NAS poklanjamo 7 paketa proizvoda kozmetike Palmolive, a poklon pakete dobilo 7 citateljki. -.-

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top