Prati nas

Novi singl JK: “Kaligula”?

Vesti

Novi singl JK: “Kaligula”?

Pred svoj prvi beogradski solistički koncert, najkontroverznija srpska pevačica objaviće novi singl, čiji tekst potpisuje Marina Tucaković, a muziku atelje “Trag”. Pošto je Insomnija postala najslušanija pesma u Srbiji proteklih par meseci, Karleuša je odlučila da ne menja muzički pravac.  Singl, koji će se pojaviti nekoliko dana pred Jelenin koncert “All about diva” nosi naslov “Kaligula”. Donosimo vam deo teksta:

“Svako veče, svako veče, zabranjena veza,

kome je do vernosti, kad kurvi je do seksa.

Imperija uzdaha, slobodna adresa…

U krevetu ti si tigar, a ja…”

Nakon što je edukovala srpsku javnost i objasnila im da je  sinonim za nesanicu insomnija, JK je odlučila da sada javnost bolje upozna sa  trećim rimskim carem. Pretpostavljamo zbog rečenice koju mu mnogi istoričari prepisuju čuvenu izreku: “Neka me mrze, samo neka me se plaše.” :)


Foto: Facebook109 komentara

109 Comments

 1. Sara(ali stvarno)

  19/06/2012 at 1:21 pm

  like Slavenov komentar

 2. Spiridon Kopicl

  19/06/2012 at 1:23 pm

  da svi mi mnogo bolje znamo osvemu tome i prije nego sto pocne da pjeva o odredjenoj osobi nek uzme knjigu o zlotvorima i ako je ta osoba upisana tu kao Kaligula nek ne pjeva o njemu, da se ne brukas bzv, a i pjevaj bolje o nekom pametnomi nekom ko bi ti stwarno trebao biti uzor….

 3. Zli Zeka xD

  20/06/2012 at 10:31 am

  da, kako daje sebi za pravo da maltretira ljude? moze biti car sto puta, nula je, kad je nula, bas da widimo od koje li ce mu to biti vajde, kad umre… i zna se vec sto. Nemojte da me napadate, nisam nisto lose rekao, zasto samo ja da ispastam, nisam ja zlotvor, zli tvor, nisam, zato me ostavite na miru, uvjek mene napadate vi sa sajta, kao da ste vi jedini na svijetu, sve vas ne kogu da skontam, kako mi to i zasto radite, cemu sve to, sto ste tako zli, ja se ne hranim tudjim suzama, nisam ni Hitlercina, ni Neroncina, ni Staljin, ni Tudjman, ni Duche, ni Trbosek, ni Klaigula, i ne smarajte me do vidjenja prijatno i nemojte vise da ste isto ruzno o meni napisali gledajte svoje zivote kako radim ja i moji jarani, toliko. iprije nego sto opalite dislike na moj komentar razmislite malo!

 4. Spiridon Kopicl

  28/06/2012 at 12:38 pm

  ovi sto joj pisu KRALJICA, MOGU SAMO DA TI ZAVIDE itd ne misle joj dobro, samo zele da ona radi i pjeva kako njima odgovara, a ne misle o posljedicama…. mi je kritikujemo, i JK nas zbog toga dozivljava kao neprijatelje, a to nije tacno, pa zar bih ja bio dobar covjek kad bi moj pjevac pravio gluposti kada bih mu se divio? shipak.
  i kako mozete da pricate da joj mi zavidimo? mi ne zavidimo n iSokratu, a ako nas rastuzuje tudji uspjeh, sto se ne upisamo i ne useremo od tuge na koncertu Bore Corbe? rastuzuje nas samo tudja zloba, a kada bi smo se mi divili JK zbog obvog sto radi mi bi bili olosi, bolje ovako, pa makar je i izvrijedjali, mada to nije nas stil, ne volimo se vrijedjati, i budi srecna, KRALJICE(po tvom misljenju) sto ti i dalje zelimo dobro. ja mirno spavam.

 5. Zli Zeka xD

  28/06/2012 at 12:39 pm

  o kako je lijepo biti glup…. Spiridon je totalno u pravu

 6. Zli Zeka xD

  28/06/2012 at 12:39 pm

  ni Sokratu ne zavidim!

 7. Mia Colucci woli Slavena

  11/07/2012 at 8:25 pm

  otkud ti to da je gladijator radijator xD plagijator ruzna rijec pa ne smijes napisat, a? hahahahahaaaaaaaaa
  to Shpirice xDDDDD
  vidjet cete svi ko je Spiridon Kopicl xD

 8. Edo Maajka

  11/07/2012 at 8:26 pm

  hahahahahaha
  umrijet cu od smijeha
  Neka me mrze, samo neka me se plaše.” :)
  zar i ti sine Brute :(
  hahahahahaha

 9. Zli Zeka xD

  20/07/2012 at 3:41 pm

  kad bi, ja lupam, Bora Corba poceo da skace sa terase, ne daj Boze, ili izvodi neke vratolomije, ili jos gore da u kafanu pusi marihuanu, ja ne bih bio dobar kad bi mu reko TO CARE msm on jeste car ali ne bih bio bas do te mjere zaludjen kao vi sa JK

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top