Prati nas

Novinari trče sa decom!

Foto

Novinari trče sa decom!

Marija se priprema za 'We run Belgrade'

 

U duhu priprema za veliku We run Belgrade trku, novinari Marija Lazić i Miloš Maksimović rešili su da odmere snage u brzini, ali ne tako što bi se oni trkali, već u brzini njihovih timova. Naime, među mlađim drugarima koji žive u njihovim krajevima i idu u škole u koje su oni pohađali, odabrali najbolje koji će se sledeće nedelje takmičiti na pripremnoj mini trci na 100 metara.

Marija, novinarka televizije Pink i Miloš, novinar TDI radija, se već nedeljama pripremaju za veliku trku koja će se održati 16.septembra, u blizini šoping centra Delta City. U saradnji sa Delta Sportom, ova dva novinara su rešili da pronađu najbolje mlade trkače iz svog kraja, koji se već bave gradskim trčanjem, prijave ih za veliku We run Belgrade trku i podrže u nameri da ostvare dobar rezultat. Najbolji će od kompanije Delta Sport dobiti Nike Lunar Glide +4 patike, i biće u potpunosti spremni da stanu rame uz rame sa ozbiljnim trkačima koji se očekuju na velikoj trci.

Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već drugu godinu za redom organizuju veliku trku kako bi promovisali gradsko trčanje kao svetski trend koji je veoma važan za zdrav život i dobru kondiciju, koji je dostupan svim uzrastima.

Redakcija Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. FF

  09/09/2012 at 12:48 pm

  ova novinarka? haha

 2. lady sara

  09/09/2012 at 5:22 pm

  xaxaa

 3. fly fly

  09/09/2012 at 6:40 pm

  kako ima pileće nogice o.O Ili su to silikono vizuelno izrazili(malo telo za silikone?)

 4. n.n girl

  09/09/2012 at 11:49 pm

  ova marija da nema silikone izgledala bi kao ofinger, mada i sada tako izgleda :D

 5. Lana Del Rey

  10/09/2012 at 2:12 am

  mogu i ja da budem novinar čitajući pitanja sa twittera i neorganizujući nikakav prilog za emisiju, osim toga šta ću da obučem. realno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top