Prati nas

Obrt: TV Pink kupuje vlasnik TV N1?!

Televizija

Obrt: TV Pink kupuje vlasnik TV N1?!

Američka KKR grupa, koja u Srbiji ima vlasništvo nad United medijom, odnosno SBB kablovskim operaterom i televizijama N1, Top, Sport klub i mnogim drugim, ponudila je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću čak 500 miliona evra za preuzimanje njegove poslovne imperije.

Kako su javili danas domaći mediji, Mitrović je zakazao hitan sastanak svih uprava Pinka u zemlji i regionu. Kako je objavljeno na sajtu Pinka, tada će im predočiti važne odluke vezane za budućnost poslovnih operacija svih kompanija koje nose prefiks Pink.

Nedavno je inače KKR kupio od Mitrovića, kao vlasnika “Pink medija grupe”, bosanski i crnogorski kanal (Pink BH i Pink M). Ipak, ti kanali u strukturi njegovih prihoda imaju učešće od svega pet odsto, pa je jasno da nisu od suštinske važnosti za dalji razvoj Pinkovog poslovnog carstva, koje uz oko 60 kanala ima i kompleks najmodernijih filmskih studija, firmu za iznajmljivanje jahti, avio-kompaniju.

“Željko je godinama gradio poslovno carstvo prolazeći kroz mnoge turbulentne periode, iz kojih je izlazio još jači, pa je jasno da sve ovo nije samo stvar novca, već i emocija – konstatuje naš sagovornik iz Mitrovićevog okruženja, napominjući da je posle njegovog odbijanja loptica vraćena u dvorište KKR, ali da za sada nema nagoveštaja da li je njihova ponuda konačna ili su spremni da je pojačaju,” tvrdi izvor.2 komentara

2 Comments

  1. Minaž

    23. 04. 2018. at 14:59

    JBT ŽELJKO IMA SIKE K’O ŽENSKO.

  2. k

    23. 04. 2018. at 16:49

    hvala Bogu, mozda malo kolture dodje i do sela koje nemaju kablovsku

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top