Connect with us

Održano humanitarno veče u kafani ‘Ona moja’Događaj

Održano humanitarno veče u kafani ‘Ona moja’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Atmosfera iz “One moje”

Sinoć je u kafani Ona moja, u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti, održano još jedno u nizu humanitarnih večeri, u cilju prikupljanja novčane pomoći za Milana Novakovića Laneta kome je hitno potrebno lečenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Lanetovi prijatelji su od decembra meseca pokrenuli više desetina akcija kroz najznačajnije kulturne instiucije u Beogradu, ali i kroz druge sadržaje gde su već prikupili značajan, ali ne i dovoljan deo sredstava za lečenje.

Uz Džonija i Vorkerse, za Milanovo ozdravljenje provodili su se i pevali glumac Bojan Perić, plivačica Miroslava Najdanovski, pevačica Ana Milenković, glumci Ivan Tomić i Marko Živić, voditeljke Ksenija Bujišić i Nastasija Stošić i ostali dragi gosti kafane Ona moja.

Svakim danom Milanovo stanje se pogoršava od kada mu je u septembru ove godine (2012) u njegovoj 28. godini života dijagnostikovan teško operabilan tumor u žučnom kanalu. Kako su mu lekari konstatovali da je reč o veoma retkom i komplikovanom tumoru jedina nada je nastavak lečenje na klinici Mayo u Arizoni.

Ovakvu vrstu lečenja Republički Zavod za zdravstveno osiguranje ne pokriva, a za pokrivanje troškova prve faze lečenja nedostaje još 150.000 evra. Milan se trenutno nalazi u Allegemeines Krankenhaus der Stadt Wien, Medizinischer Universitatscampus u Beču zahvaljujući prijateljima i porodici koji su uspeli da sakupe jedan deo neophodnih sredstava. Tokom prethodnog perioda na ovoj klinici su napravljeni osnovni koraci ka lečenju i operaciji, ali dalje lečenje je preporučeno i moguće samo u klinici Mayo.

Molimo vas da u skladu sa vašim mogućnostima pomognete našem prijatelju. Novčana sredstva možete uplatiti na humanitarni račun otvoren kod Komercijalne banke ad Beograd:

Broj dinarskog računa: 205-9011004934460-25

Broj deviznog računa: 9031019018038

Veliko hvala od porodice i prijatelja Milana Novakovića.

Bojan Perić

Ivan Tomić i Miroslava Najdanovski

Marko Živić

Nastasija Stošić i Ksenija Bujišić

Ana Milenković

Bojan Perić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top