Prati nas

Održano humanitarno veče u kafani ‘Ona moja’

Događaj

Održano humanitarno veče u kafani ‘Ona moja’

Atmosfera iz “One moje”

Sinoć je u kafani Ona moja, u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti, održano još jedno u nizu humanitarnih večeri, u cilju prikupljanja novčane pomoći za Milana Novakovića Laneta kome je hitno potrebno lečenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Lanetovi prijatelji su od decembra meseca pokrenuli više desetina akcija kroz najznačajnije kulturne instiucije u Beogradu, ali i kroz druge sadržaje gde su već prikupili značajan, ali ne i dovoljan deo sredstava za lečenje.

Uz Džonija i Vorkerse, za Milanovo ozdravljenje provodili su se i pevali glumac Bojan Perić, plivačica Miroslava Najdanovski, pevačica Ana Milenković, glumci Ivan Tomić i Marko Živić, voditeljke Ksenija Bujišić i Nastasija Stošić i ostali dragi gosti kafane Ona moja.

Svakim danom Milanovo stanje se pogoršava od kada mu je u septembru ove godine (2012) u njegovoj 28. godini života dijagnostikovan teško operabilan tumor u žučnom kanalu. Kako su mu lekari konstatovali da je reč o veoma retkom i komplikovanom tumoru jedina nada je nastavak lečenje na klinici Mayo u Arizoni.

Ovakvu vrstu lečenja Republički Zavod za zdravstveno osiguranje ne pokriva, a za pokrivanje troškova prve faze lečenja nedostaje još 150.000 evra. Milan se trenutno nalazi u Allegemeines Krankenhaus der Stadt Wien, Medizinischer Universitatscampus u Beču zahvaljujući prijateljima i porodici koji su uspeli da sakupe jedan deo neophodnih sredstava. Tokom prethodnog perioda na ovoj klinici su napravljeni osnovni koraci ka lečenju i operaciji, ali dalje lečenje je preporučeno i moguće samo u klinici Mayo.

Molimo vas da u skladu sa vašim mogućnostima pomognete našem prijatelju. Novčana sredstva možete uplatiti na humanitarni račun otvoren kod Komercijalne banke ad Beograd:

Broj dinarskog računa: 205-9011004934460-25

Broj deviznog računa: 9031019018038

Veliko hvala od porodice i prijatelja Milana Novakovića.

Bojan Perić

Ivan Tomić i Miroslava Najdanovski

Marko Živić

Nastasija Stošić i Ksenija Bujišić

Ana Milenković

Bojan Perić


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top