Prati nas

One nisu bile dovoljno lepe za Holivud – a sada su zvezde

Film

One nisu bile dovoljno lepe za Holivud – a sada su zvezde

Filmska industrija ponekad ume da bude veoma surova u potrazi za novim licima koja moraju da ispune visoke kriterijume kako bi dospela na svetsku scenu, a jedan od njih je svakako atraktivan fizički izgled.

Pojedine glumice koje su sada na vrhu popularnosti i koje važe za velike zvezde, na početku karijere su se susretale sa negativnim komentarima na račun izgleda, a na kastinzima su im govorili da nisu dovoljno lepe za Holivud.

Ovo su neke od njih:

#Kate Winslet

Ne moramo ni da spomenemo koliki uspeh je Kate postigla brojnim ulogama, među kojima se ističe ona u legendarnom Titaniku. Međutim, Winsletova je morala dobro da se potrudi kako bi dospela tu gde jeste jer su je još u adolescentskom periodu odbijali jer je bila “jako debela”.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

#Sarah Jessica Parker

Sarah, koja će zauvek ostati upamćena kao Carrie Bradshaw, nailazila je na brojne kritike u vezi sa fizičkim izgledom, pa je tako časopis Maxim 2008. godine proglasio ženom koja je najmanje seksi na svetu.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

#Meryl Streep

Glumica sa najviše nominacija za Oskara bila je odbijana mnogo puta zbog svog fizičkog izgleda. Zanimljiva situacija desila se na kastingu za film King Kong, kada je producent na italijanskom upitao jednog asistenta zašto mu je doveo nekog “tako ružnog”, ne znajući da Meryl govori italijanski jezik. “Žao mi je što nisam dovoljno lepa da budem u King Kongu, odgovorila je ona tada.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

#Lea Michele

Zvezda serije Glee je u jednom intervjuu 2011. godine otkrila da je imala poteškoća da dobije ulogu zbog svog nosa. “Kada sam imala 15 godina, mama i ja smo otišle kod jednog menadžera koji mi je rekao da moram da operišem nos kako bih dobila ulogu”, priznala je Lea.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

#Kat Dennings

Kat je poznata po zanosnim oblinama i atraktivnom izgledu, ali nije uvek bilo tako. Mnogi producenti su joj savetovali da sredi zube, ofarba kosu i smrša kako bi uspela u Holivudu.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

#Reese Witherspoon

Jedna od najpoznatijih glumica se takođe borila sa odbijanjem. U intervjuu za DailyMail, Reese je uputila savet svima koji žele da se bave ovim poslom. “Moraš da budeš koncentrisan i jak jer samo takva snažna ličnost može da se izbori sa odbijanjem. Kada sam prvi put otišla na kasting, slušala sam kako mi govore da nisam visoka, da nisam baš lepa, a ni mnogo inteligentna.”

(foto: WENN)

(foto: WENN)Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top