Prati nas

Počelo snimanje regionalne HBO serije Uspeh

Serije

Počelo snimanje regionalne HBO serije Uspeh

Seriju će režirati oskarovac Danis Tanović, a nastala je prema scenariju Marjana Alčevskog.

Snimanje prve serije iz originalne HBO produkcije u našem regionu, „Uspeh“, započeto je u Zagrebu.  Seriju će režirati oskarovac Danis Tanović, a nastala je prema scenariju Marjana Alčevskog.

U glavnim ulogama ove šestodelne serije gledaćemo Mariju Škaričić, Uliksa Fehmijua, Ivu Mihalić, Tonija Gojanovića i Taru Taler.

„Uspeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), a supervizorka produkcije je Ema Tarner.

View this post on Instagram


A post shared by HBO Adria (@hbo.adria) on

Ana Balentović, producentkinja HBO Adrije, ističe: „Veoma smo zadovoljni što smo oko prve HBO serije u našem regionu okupili veliku i jaku glumačku ekipu. Na projektu će raditi regionalna glumačka imena, kao i ona sa međunarodnim iskustvom, što smatramo bitnim za seriju koja priča lokalnu priču, ali se obraća i široj publici HBO Adrije i HBO-a uopšte. Drago nam je što su deo ove priče iskusna glumačka imena poznata široj javnosti, što među njima ima i “povratnika”, ali i što smo dali priliku i onima kojima je ovo prvi veliki glumački angažman.“

„Imamo priču koja se naglašeno odvija kroz karaktere glavnih protagonista. Jedan od najvećih rediteljskih kvaliteta Danisa Tanovića je da sjajno vodi glumce, ostavljajući im pri tome dovoljno prostora da ugrade sebe u lik, pa već sada, s velikom sigurnošću, mogu reći kako će nam “Uspeh” doneti mnogo odličnih glumačkih ostvarenja.“ – navodi Nebojša Taraba, producent Drugog Plana.

Pročitaj ceo tekst
Advertisement
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

To Top