Pogledajte novi teaser trailer regionalne HBO serije Uspeh

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je u Zagrebu održana ekskluzivna pretpremijera prve serije iz originalne HBO Europe produkcije u našem regionu „USPEH“, objavljen je i novi teaser trailer.

Serija će gledaocima biti dostupna od 6. januara 2019. godine putem HBO GO usluge i HBO kanala u zemljama regiona (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), kao i širom Centralne Evrope, Skandinavije i Španije.

Scenario šestodelne serije Uspeh potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa, a reditelj je oskarovac Danis Tanović.

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), nadzorna producentkinja je Ema Tarner (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Europe), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan).

https://www.youtube.com/watch?v=kJp3s66JYec&feature=youtu.be

„Sam scenario je odlično napisan, bilo je jako interesantno pratiti razvoj priče i posmatrati kako svaki član ekipe daje svoj kreativni doprinos. Od priprema koje su prethodile snimanju, osmišljavanja kostima i scenografije, do toga kako su se glumci uživeli u svoje uloge i na koji način ih je Danis vodio kroz priču i likove, pa sve do samog procesa postprodukcije. Verujemo da je „Uspeh“ serija čiji će kvalitet prepoznati gledaoci, a novi tizer trejler je tu da ih dodatno zaintrigira kroz likove, radnju i atmosferu.“ izjavila je Ana Balentović.

Uspeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

 Glavne uloge igraju Toni Gojanović, Tara Taler, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić.

POSLEDNJE VESTI