Prati nas

Popović otkriva: Šta nas očekuje u finalu ‘Zvezda Granda’?

Vesti

Popović otkriva: Šta nas očekuje u finalu ‘Zvezda Granda’?

Večeras je finale Zvezda Granda

Večeras nas očekuje veliki spektakl

Večeras će se emitovati finalno veče najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu Zvezde Granda. Tim povodom, Saša Popović je otkrio kakva sve iznenađenja možemo da očekujemo ove godine.

Prošle godine na finalnoj večeri Aca Lukas i Jelena Karleuša su neverovatnim nastupom premijerno predstavili svoj duet, a Karleuša je potom napravila još jedan spektakl preformansom za pesmu Ostavljam te. Iako se se spekulisalo da će JK večeras predstaviti svoj novi sing, Saša to još uvek nije potvrdio, ali je zato najavio drugi nastup.

”Sutra će Aca Lukas i Milica Pavlović premijerno izvesti svoju novu pesmu Kidaš me. Takođe, prošle godine pravo glasa je imao i “Tajanstveni” a ove godine spektar žirija smo malo proširili, pored standarnog glasaće i Dragana Mirković, Željko Joksimović, Željko Samardžić, Toni Cetinski, Nina Badrić, Maja Šopot, biće puno pevača iz regiona, Bosne, Hrvatske i Makedonije. Interesantan mi je taj način glasanja da bih video kako i ti pevači vide naše takmičare’’, otkrio je direktor Granda za Srbiju Danas.

A kako se spekulisalo i da će u narednoj sezoni doći do promena u žriji, te glasine su sada i zvanično demantovane, kada je Popović izjavio:

‘’Ne, to nije istina. U žiriju neće, ali u propozicijama hoće. Do sada je takmičima bilo teško, ali u narednoj sezoni će žiriju biti teže sa takmičarima’’, rekao je za kraj.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top