Connect with us

Povratak Mace Diskrecije: Starleta ponovo peva i daje savet muškarcima

Video

Povratak Mace Diskrecije: Starleta ponovo peva i daje savet muškarcima

Maca ponovo na malim ekranima (foto: Screenshot)

Maca ponovo na malim ekranima (foto: Screenshot)

Sinoć je na televiziji Pink počelo emitovanje kasnovečernjeg zabavnog programa pod nazivom Moćni program, čiji je voditelj Ognjen Amidžić, a koji je u prvoj emisiji imao veoma zanimljive goste.

Pored Amidžića, u ulozi voditeljke našla se i starleta Maca Diskrecija, koju dugo nismo gledali na malim ekranima. Međutim, vratila se i još jednom nam pokazala svoje ‘pevačke’ sposobnosti.

“Hvala ti Ognjene što si me pozvao. Osim stasa, moramo da čujemo i glas, pa će gledaoci imati priliku da me čuju”, najavila je na početku svoju tačku Maca. Kasnije je ispunila obećanje izvođenjem Severinine numere Silikoni.

Kako je to zvučalo, pogledajte ovde.

Gosti emisije bili u i par Divna i Marko, koje je publika upoznala u emisiji DNK. Nakon obostranih optužbi za preljubu, oboje su konstatovali da njihovu ljubav ništa ne može da poljulja i da za njih fizička prevara nije prava prevara.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Maca je priznala da je i ona varala partnere, a zatim je posavetovala Marka kako da svoju suprugu zadrži kraj sebe. “Jesam, varala sam, ali to danas nije ništa čudno. Svi danas varaju, ne postoji veza ili brak u kojoj nema prevare. Trebalo bi da oboje varaju. Ili da je pustiš da i ona ima nekog sa strane ili da idete zajedno. Ne ide da ona ostane suva, a ti… To je baš šteta za ženu”, rekla je bosanska starleta.

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. skandalka

  11/03/2017 at 8:48 pm

  Kod daje ovoliki prostor ovakvim moralnim i fizickim nakazama ?

 2. Nino

  12/03/2017 at 2:24 am

  Nakaze

 3. Mica

  12/03/2017 at 3:09 pm

  U duhu programa i televizije reći ću, samo nam je još ovo ”Hvalilo” mada ne ”sumLJam” da će se mnogima svideti o.O

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top