Prati nas

Rada Manojlović ima tužnu vest za svoje fanove!

Vesti

Rada Manojlović ima tužnu vest za svoje fanove!

Rastužila fanove vešću o bolesti! (foto: HappyTV)

Rastužila fanove vešću o bolesti! (foto: HappyTV)

Pevačica Rada Manojlović putem naloga na Facebooku sa svojim fanovima podelila je tužnu vest – zbog lošeg zdravstvenog stanja moraće da pomeri objavljivanje novog albuma, a sve zakazane nastupe u novembru morala je da otkaže!

“Pre svega, vi znate da sam ja neko ko nikada nije otkazao ni jedan nastup, bez obzira koliko mi je zdravstveno bilo loše. Često sam se oglušavala o savete lekara, pa sam mnogo puta pevala pod velikim prehladama, pod temperaturama i kad sam se osećala jako loše i iscrpljeno… Čak sam pevala sa ukočenim leđima, u patikama, pod velikim bolovima, iako su mi doktori to zabranili. Mnogo puta sam išla svesno protiv svog zdravlja, u želji da ne izneverim nikog od vas, koji me čekate svaki put u nekom drugom gradu, diskoteci. Nažalost, sada sam zbog problema sa grlom koji imam već dva meseca, od koga nikako ne mogu da se oporavim jer konstantno radim (ali i zbog upozorenja doktora da mi je neophodan odmor od mesec dana, da bi se grlo odmorilo i vratilo u formu), primorana da otkažem sve nastupe u novembru. Samim tim, pomeriću i premijeru novog albuma, jer ne želim da to bude traljavo odrađeno i da se ne pojavljujem u emisijama i promovišem pesme kako treba. Vi ne zaslužujete tako nešto, već samo najbolje, i ja želim da vam to pružim. Unapred vam hvala na razumevanju i strpljenju, ovde je ipak zdravlje u pitanju, moram malo da mislim na sebe, nemojte mi to zameriti i znam da ćete me razumeti…”, napisala je Rada.

Redakcija Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. I Am Sasha Fierce...

  23. 10. 2014. at 05:05

  Boli nas k!rac ;)

 2. Girl who lives for music and love

  23. 10. 2014. at 13:34

  Jest` bas pjevala pod temperaturom i prehladom, kakav je to bio nastup. A pazi, molim te, kako se namucila da napise citav govor. Ma daj, molim te…(Ok sto ima zdravstvenih problema, ali, brate, pretjera ga).

 3. tasha

  23. 10. 2014. at 21:06

  sjasite hejteri! Rado, zelim ti brz oporavak…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top