Prati nas

Rada Manojlović otkrila zašto estrada ne voli Karleušu

Extra

Rada Manojlović otkrila zašto estrada ne voli Karleušu

Pevačica otkrila zbog čega podržava stariju koleginicu i zašto veruje da se mnogi boje da pohvale JK.

Rada Manojlović doživela je potpunu psihičku transformaciju prethodnih meseci. Čini se da se pred novinarima mnogo opustila, pa sada može da kaže i ono što ranije nije želela.

Zbog toga sada često otvoreno podržava Jelenu Karleušu, za koju tvrdi da je neponovljiva, zbog čega nije omiljeni lik na domaćoj estradnoj sceni.

“Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ne samo zbog izgleda, seksepila i oblačenja već i zbog toga što čvrsto stoji na zemlji. Oduševljava me i zbog ljudskosti koju pokazuje prema drugim ljudima,” pohvalila je ona stariju koleginicu, a onda otkrila zbog čega se mlađe koleginice boje da pohvale JK.

“Verujem da mlađe koleginice imaju strah od toga da je podrže u bilo kojem smislu da se ne bi zamerale nekim drugim pevačkim veličinama. Ne treba im to zamerati, ni ja nisam smela deset godina da iznesem svoje mišljenje, išla sam linijom manjeg otpora,” rekla je ona.


Rada je objasnila i zbog čega je došlo do promene u njenom ponašanju. “U poslednjih godinu-dve nemam nikakvu potrebu da o bilo čemu ćutim. Treba vremena na ovoj estradi da se oslobodiš i da prihvatiš posledice toga da podržiš nekog protiv koga neko drugi od kolega ima nešto. Tu će uvek neko smrtno da se uvredi i naljuti, takva je profesija”, iskrena je Rada.


3 komentara

3 Comments

 1. Roxy

  13. 02. 2018. at 01:02

  Brecnula se Dačina mesalica od kad je Ceca pozvala onu vrckavu da joj bude gost na koncertu u Top Hill. Sta ti je sujeta ?

 2. Ana

  14. 02. 2018. at 14:53

  Danas se na estradi Jeleni ne može ni ukazati poštovanje, da te Cecini dežurni fanovi ne prozovu sujetnom i ljubomornom, a ona ništa loše protiv žene nema.?

 3. Roxy?

  16. 02. 2018. at 00:36

  Cinjenice nisu na strani ukazivanja postovanja, vec neceg sto je na totalno suprotnoj strani spektruma.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top