Prati nas

Rada: Seka je uobražena, a Karleuša je u pravu da ZG nisu iznedrile veliku zvezdu

Vesti

Rada: Seka je uobražena, a Karleuša je u pravu da ZG nisu iznedrile veliku zvezdu

Rada Manojlović je u novom intervjuu iskreno progovorila o odnosima koje ima sa popularnim koleginicama. Ona je nedavno podigla prašinu kada je isprozivala Seku Aleksić, a sada je otkrila čime je starija koleginica uspela da je isprovocira.

”Ne postoji konkretan povod, možda joj tako samo dune. Ne bih rekla da ona to radi namerno, ali opet, ne razmem zašto se ponekad pozdravi sa mnom, a ponekad ne. Nikoga ne bih prozvala prva, desilo se da su me novinari pitali i da sam odgovorila, jer u zadnje vreme imam sve manju potrebu da ćutim.’’, kratko je odgovorila Rada, a postom otkrila da ne veruje da će joj Seka odgovoriti, jer je previše uobražena za tako nešto.

‘’Seka neće da komentariše Zvezde Granda, jer je to ispod njenog nivoa’’, kaže pevačica.

Međutim, Rada ima samo reči hvale za Jelenu Karleušu.

‘’Jelena je druga priča, ona se uvek javi kada se sretnemo. Makar i kada smo u trku, na aerodromu, kada zaista imamo samo 15 sekundi za razgovor, ispoštuje me i pozdravimo se. Ali zato je ona i Karleuša.’’, kaže Rada i dodaje da je nije uvredio Karleušin komentar, kada je rekla da Zvezde Granda nisu iznedrile pravu zvezdu.

”Ako ćemo iskreno, mislim da Jelena nije preterala i da je definitivno u pravu kada je to rekla jer nijedna Zvezda Granda još nije održala solistički koncert u Areni za razliku od kolega koje su karijere gradili tokom devedesetih godina, danas nemate kompozitore kao što su Dragana Mirković, Ceca, Karleuša, Brena…Mnoge njihove pesme su hitovi i nakon 20 godina, a pitanje je da li će to biti slučaj i sa pesmama koje mi pevamo.’’, iskreno je rekla za kraj, prenosi Alo.

5 komentara

5 Comments

 1. lulu

  31. 01. 2018. at 18:06

  Ako izuzmemo geršku da pomenute pevačice nisu kompozitori već da pevaju kompozicije koje se slušaju i koje će se slušati godinama, to je tačno. Ali to nije samo u narodnoj muzici i u zabavnoj muzici pesme nastale prije 20-30-40 godina imaće veću šansu da prežive u budućnosti nego ove danas. Rada je i za Seku i za JK je rekla živu istinu. Seka je najgori karakter koji postoji na našoj estradi, dok je JK drugačija. Laže kao pas i glumi ludilo po medijima, ali u stvarnosti se uvek javi ili se makar trudi da bude ljubazna.

 2. Minaž

  31. 01. 2018. at 18:34

  Zuhra je svinja teske kategorije.

 3. kleo

  31. 01. 2018. at 20:11

  pa sa karleusom i njenom “kompetencijom”” tesko da ce “izroditi neku zvezdu

 4. dana

  31. 01. 2018. at 21:37

  Druga su vremena bila nekad, druga su bila onda. To se ne moze nikako porediti. Nikad se ne zna, mozda ce mnogi od njih postati zvezde ali potrebno je i vremena za to. Nisam veliko Ljubitelj Karleuse ali ona se zaista borila godinama da bi sada postala ipak zvezda. Znaci, nikad se ne zna ko, kako i kad…

 5. Anonymous

  31. 01. 2018. at 23:50

  Daa, seka jeste uobrazena, sinocno ponasanje prem sajsi, gledanje sa visine i podsmesljivo.. zaboravla je svoje pocetke. Dara se nikad nije valjala u tom mulju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top