Prati nas

Raskalašna najava i razočarani fanovi: Britney u GMA!

Televizija

Raskalašna najava i razočarani fanovi: Britney u GMA!

Zašto je razočarala fanove?

 

Opšta histerija nastala je oko gostovanja pop princeze Britney Spears u emisiji Good Morning America gde bi trebalo da prestavi novu pesmu. Ipak, to što je uloženo neverovatnih 100.000 dolara u četvorominutno TV gostovanje, fanove je razljutilo. No, krenimo redom.

Nekoliko dana pred Britneyno gostovanje u GMO, u javnosti su procurele informacije kojima je pevačica putem Twittera pokušala da zagolica maštu fanova. Otkriveno je da će Britney sleteti helikopterom u pustinju Mojave i da će sve to uživo ići u jutarnjem programu, te da će na realizaciju projekta biti utrošeno neverevatnih 100.000 dolara. 28 autobusa biće u pustinji, sa 1.300 učesnika. I sve je to zaista bilo tako, ali…

Britney je sletela u pustinju i otkrila da će u naredne dve godine 50 puta izvesti šou Britney: Piece of Me u Las Vegasu. Iako su mnogi fanovi očekivali nastup i premijerno izvođenje nove pesme Work Bitch dobili su nešto potpuno drugačije – ranije snimljeni intervju emitovan je u prvom delu emisije, dok se Spearsova na tri minuta pojavila u pustinji Mojave i u nekoliko šturih rečenica izjavila da novi album izlazi 3. decembra, te da će nastupati u Las Vegasu.

Zbog toga su fanovi pop princeze na društvenim mrežama izrazili nezadovoljstvo spektakularno najavljivanim televizijskim gostovanjem, jer nisu dobili ono što su želeli – premijerno izvođenje nove pesme.

Šta vi mislite: da li se fanovi pop princeze širom planete s pravom ljute?

F.Y./Tracara.com52 komentara

52 Comments

 1. kolko smara ova zena

  24/09/2013 at 4:53 pm

  kolko je prosecna i nezanimljiva
  a kolko zele od nje uciniti nesto al ne ide pa ne ide
  smaraju nas vec 15 godina s njom

 2. nekoa

  25/09/2013 at 11:41 pm

  debitovati na 12. mestu BILLBOARDA sa WORK BICTH, bez ikakve promocije, spota, zivog nastupa…jel sad jasno zasto je legenda ili???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top