Prati nas

Rita Ora se obnažila za potrebe naslovnice

Foto

Rita Ora se obnažila za potrebe naslovnice

Izgleda da je Rita Ora rešila da novi album promoviše na najbolji mogući način, pa je tako osvanula obnažena na naslovnoj strani magazina Clash.

Čast da među prvima vide golu Oru pripala je njenim pratiocima, a na crnom beloj fotografija koja najavljuje ceo set urađen za potrebe magazina, Rita nosi samo rukavice, a na domišljate načine skriva intimne delove tela.

Pevačica, koja uskoro objavljuje album Phoenix otkriva da joj je teško palo što se njegovo izdavanje odgađalo više puta.

“Obožavam što sam pop zvezda, to je sve o čemu sam sanjala. Iako nisam neko vreme objavila album, spremna sam da se opet vratim statusu zvezde. Imam sve gotovo: album, turneju, letnje nastupe… jedva čekam da se vratim na scenu jer obožavam da se povezujem sa publikom. Želim da ljudi vide da sam ista kao pre, da nisam izgubljena,” kazala je ona.

Inače, nisu svi fanovi oduševljeni Ritinim golišavim fotkama. Dok joj neki aplaudirali i uporedili je sa Kim Kardashian – u pozitivnom kontekstu, drugi su stava da je ovoga puta otišla korak dalje i da ne predstavlja dobar primer mladim osobama.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top