Prati nas

Romana u vezi sa bratom Ane Nikolić?

Extra

Romana u vezi sa bratom Ane Nikolić?

Pevačica Romana Panić u tajnoj je vezi s Markom Nikolićem, rođenim bratom njene koleginice Ane Nikolić, piše današnji Kurir. Ipak, Romana i Marko svoju vezu žele da prikriju time što govore da su samo poslovni saradnici.

“Istina je da su u vezi i da je on odnedavno preuzeo da vodi njenu karijeru. Njih dvoje će ovog vikenda biti u Crnoj Gori, gde će Romana snimiti nekoliko spotova. Njene komšije kažu da Marko često noću dolazi u njen stan, kao i da je više puta viđen u klubu Medžik u vreme kad je Banjalučanka tamo nastupala. Ona očekuje da će je ova veza vratiti na velika vrata na muzičku scenu, jer joj je Marko obećao i turneju”, kaže neimenovani izvor, blizak pevačici.

Ipak, ni Romana, ni Marko, nisu potvrdili ove navode, pošto oboje kažu da su samo poslovni saradnici.

Samo ću vam reći da smo Marko i ja ozvaničili poslovnu saradnju”, rekla je Romana, dok je Marko rekao da nije u vezi sa svakom pevačicom sa kojom sarađuje.

“Imam muzičku agenciju koja se brine o Aninoj karijeri, a sad će brinuti i o Romaninoj. Nisam ja u vezi sa svakom pevačicom sa kojom sarađujem!” , kaže brat Ane Nikolić.

Izvor: Kurir3 komentara

3 Comments

 1. sofia

  30/09/2011 at 1:45 pm

  prva

 2. oo

  30/09/2011 at 1:59 pm

  e bravo prva si.

 3. marina

  30/09/2011 at 2:16 pm

  danas se od muve pravi slon,verovatno jos jedan trac u nizu…a i da nije sta ima veze,nek uzivaju…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top