Prati nas

Saša Kovačević za Dan zaljubljenih u Štark Areni

Vesti

Saša Kovačević za Dan zaljubljenih u Štark Areni

Pop pevač Saša Kovačević nastupiće za Dan zaljubljenih, 14. februara 2019. godine u beogradskoj Štark Areni, što će biti njegov prvi solistički koncert u prestonici.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, za nastupe popularnog muzičara vlada veliko interesovanje gde god da se pojavi. Osim u Srbiji, Saša ima veliki broj obožavalaca i u zemljama širom regiona, koji svaki prostor u kojem nastupa ispune do poslednjeg mesta.

Miljenik ženskog dela publike će kao uvertiru za ovaj spektakl održati i koncert u sarajevskoj Zetri 22. decembra ove godine.

Saša se trenutno nalazi na američkoj turneji i očekuje se da će pre beogradskog koncerta očekuje izbaciti još dve numere koje će biti snimljene u Majamiju, po završetku turneje.

Podsetimo, Kovačević je Arenu najavio i u julu 2016. godine. “U Beogradu smo rezervisali jedan datum za decembar u „Kombank areni“. Do tada će se pojaviti i nove pesme. To će biti lep koncert, koji smo dugo čekali,” rekao je on tada za Alo. Ipak, ovaj koncert se nije realizovao.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top