Prati nas

Sonja traži 3.000 evra za alimentaciju, Lukas ne želi da plati toliko

Vesti

Sonja traži 3.000 evra za alimentaciju, Lukas ne želi da plati toliko

Aleksandar Vuksanović i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović sastali su se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu povodom pokretanja brakorazvodene parnice, a Sonja je od Ace tražila da joj isplaćuje za ćerku Viktoriju mesečnu alimentaciju u iznosu od čak 3.000 evra, iako je Lukas je prilikom podnošenja tužbe za razvod braka jasno Sonji naveo da će uplaćivati novac u iznosu od 50.000,00 dinara na mesečnom nivou.

“Odnos Ace i Sonje prilično je nategnut, a kako je na sudu Lukas izneo predlog da njoj i ćerki uplaćuje 50.000,00 dinara za alimentaciju, Sonja je odmah burno reagovala jer smatra da bi sume od 3.000 evra bila više nego korektna. Ona se ni jednog momenta nije ustučavala da od njega traži visoku alimentaciju. Sa obzirom da će ona da se brine o njihovoj ćerki, smatra da je iznos minimalan s obzirom na to kolike troškove ima. Sonja je neko ko je navikao na život na visokoj nozi, a tako je vaspitavala i ćerku, pa samim tim očekuje pozamašan budžet, koji može da zadovolji sve njihove hirove. Ni Lukas nikada nije krio da mu je Viktorija mezimica, međutim, smatra da je suma koju je predložio sudu sasvim dovoljna da pokrije alimentaciju, kao osnovnu pomoć a naravno da joj on kupuje šta god želi mimo tog iznosa. Pružio joj je sve i dosad, bez ikakve naložene sume”, rekao je izvor blizak pevaču.

“Sonja smatra da Aci 3.000 evra nije mnogo s obzirom na to da zarađuje, pa će se na sudu svim snagama boriti da dobije kontratužbu. Misli da će on i sam uskoro shvatiti da je to i više nego fer i da će prihvatiti da joj uplaćuje alimentaciju. Ona je uvek bila nerealna u svojim željama i prohtevima ali Aca ovoga puta neće popustiti“, završava izvor za Telegraf.

Ipak, Lukas otkriva da još uvek nije određeno kolika će biti alimentacija.

“Još uvek ništa sudski nije odlučeno vezano za sumu koju ću plaćati za alimentaciju. To je naša privatna stvar i tiče se mojih finansija, tako da to ne bih detaljnije komentarisao”, rekao je Lukas.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top