Prati nas

Survivor: Izbačeni Žare i Radovan!

Survivor: Izbačeni Žare i Radovan!

Radovan se vraća osvežen i priznaje da su se on i Aleksandra ljubili. Priznanje je praćeno ovacijama, dok se Sebastijan nada da se Radovanu isplatio boravak na Ostrvu odbačenih jer je tim potezom glasao za sebe. Ogiju ništa ne znače Radovanove impresije o izbačenima jer, kako kaže, nema nameru da ide tamo.

I u Boruki pričaju o Radovanovom odlasku, a Neven smatra da bi bilo fer da upravo Rale večeras ode tamo jer „dovoljno je jak da se odande i vrati“. U nagađanjima koga će Matambo izbaciti, svako ima neku svoju viziju. Većina samtra da je Maja Lena najugroženija članica ljubičastih, jer kod Boruke su uvek žene najslabije karike! Ali Marko kaže da je Maja Lena ozbiljan igrač jer je dobra na borbama i u kampu. Aleks je ubeđena da su žene same krive za svoje poraze jer nisu izgradile međusobno poverenje, nego su se mnogo uzdale u muškarce.

I dok plemena strepe od predstojeće večeri, na Ostrvu odbačenih umalo nije došlo do tuče između Jelene i Mije! Gospođa Mia ne odustaje od svojih metoda „ubijanja protivnika u pojam izgovaranjem rečenice: lažeš kao pas!“. Jelena ne može da veruje da joj je to rekla i optužuje glumicu da je histerična i da glumata.

“Nemojte sad da se smejete kad je kamera tu, a do malopre ste bili histerični! Vi se uvek menjate kad kamere dođu”, viče Jelena.

Mia uzvraća istim komplimentom i pred Stanijom kaže da je Jelena rekla da i Stanija i Aleksandra glumataju.

“To nije istina jer ja Staniju ne znam iz drugog plemena, a ovde ona ima te svoje editorijale i ja nju podržavam. A Aleksandra ovde uglavnom veći deo vremena spava”, kaže Jelena.

Mijina i Jelenina svađa i pored ozbiljnog tona deluje mnogo smešno, jer jedna drugoj sve vreme persiraju. Na kraju beogradska šminkerka donosi zaključak.

“Jao, gospođo Mia, vi ste najkvarnija osoba ovde. Vi vređate, vi nemate pravo da me nazovete psom!”

“To se tako kaže, to je fraza. Imam pravo reći da lažete kad lažete”, odgovara Mia.

“Pa imam ja pravo da vas udarim, pa nikom ništa”, sad već vrišti Jelena, dok gospođa Mia, sa nepromenjenim osmehom odgovara: “Vi nemate pravo da me udarite, zato što vi lažete.”

I nastavljaju svađu, sa sve persiranjem. Naravno, jedino oko čega se slažu je oko osobe koju podjednako ne podnose, a to je Kristina. Po njima, ona vodi kadrovsku politiku u Matambu, ima svoj plan čišćenja i ne trpi nikoga ko je jak.

Noć je pala na Kostariku i Boruka je prva krenula put plemenskog saveta. Lica su im namrštena, kao da nose veliki teret na plećima. Sve u svemu, glasanje protiče u velikoj tenziji i na kraju, igru napušta Žare. Ava ne može da sakrije sreću, osmeh joj ne silazi s lica, jer je iako je mislila da je ugrožena dobila je samo jedan glas. A „kletvu“ od Žareta za sledeći plemenski savet dobio je Marko. Za razliku od Radovana ranije, Žaretov dolazak na Ostrvo odbačenih nije dočekan toplom dobrodošlicom. Mia se labavo rukuje sa njim, Jelena ga ignoriše i pravi se da spava, Stanija mu se bledo osmehuje. Jedino ga Aleksandra dočekuje kurtoazno. Žare izjavljuje da nije tragedija što je izbačen, hvali kamp i obećava da će se povinovati pravilima ako mu odgovaraju. A ako ne, kaže, veliko je ostrvo.

Na red za plemenac dolazi pleme Matambo. Uz hamburgere i pomfrit, oslabljena Boruka sluša izlaganje ljubičastih kolega. Sebastijan je šokiran Žaretovim izbacivanjem, misli da mu je Ava presudila, na šta se Ava zagrcnula. Malo pričaju o koki Šanel, malo o predstojećem ujedinjenju, Andrija pita Maju kako će sa mamom ako je izbace. Maja: „Preživeću“. Andrija: „Tebi je Survivor sa mamom, Majo“. Malo smeha, malo šale, tek glasanje u Matambu protiče naizgled bez velike napetosti. Glasovi su se podelili između Maje Lene i Radovana, a izgleda da su Romeove ljubavne avanture presudile i on se vraća svojoj dragoj. Očekivano, „kletvu“ je bacio na Maju.

Loading...


14 komentara

14 Comments

 1. marina

  12/04/2012 at 10:42 pm

  U naslovu pise da je izbacen Milan a dole da je izbacen Radovan??

 2. omg

  13/04/2012 at 7:53 am

  ma kakv Milan …Onaj ”romantičar”Radovan je izleteo i neka je :))

 3. ggam

  13/04/2012 at 9:10 am

  kako su ognjen, aleks i sebastian ispali dvolicni.. Alex prvo kao joj super, kupio me sto je otisao na otok odbacenih i glasa za njega, a ova 2 samo gledaju kako da pobede, ljige!

 4. nena

  13/04/2012 at 9:57 am

  bas me je rezocarao Sebastian, od Ognjena sam to i ocekivala ali ne i od Sebe :( sto se tice boruki kao sto sam videla u najavi Ava je novi poglavar tako da na sledecem savetu najugrozeniji ce biti Milan, jer ovaj klan iz bivseg matambo ispao je veoma pametan i izbacice ih jedan po jedan… ali to je to sami su si krivi…

 5. Pahulja.!

  13/04/2012 at 10:23 am

  Vlada do pobede.!!

 6. e.i.s

  13/04/2012 at 11:34 am

  Žao mi je što je ispao Radovan,al mi drago što Nikola nije glasao za njega..:))

 7. Zaboravi da zaplaces za nama,nije tuzan svaki kraj.Lalala :)

  13/04/2012 at 12:14 pm

  Bas mi je zao sto je Radovan ispao :(
  On,Vlada i Ogi su mi najbolji tamo…Ali za Radovana navijam od pocetka :(

 8. Samo ja

  13/04/2012 at 12:15 pm

  Sebastian je baš ispao ok, iskreno je naveo razlog zbog kojeg izbacuje Radovana, a ne ovi što se prenemažu i glume, a isto misle kao i on…

 9. omg

  13/04/2012 at 12:56 pm

  sad je Sebastian ispao ok sto je naveo razloge hahah ovde kao da djeca pišu komentare.Nit je on ispao ok nit svi ovi koji su glasali za Radovana.Ne kažem da je Radovan toliko dobar takmičar ali opet nije trebao da leti prije Kristine Maje i sl.Mogli su bar malo odložiti njegovo ispadanje.Ma fuj —ljiga do ljige.Doduše ovaj ”romantičar”Radovan je sam kriv..Halooo vidio jednom djevojku i dmah glumi nekog”viteza” i glasa za sebe hahhahah ooj kuku:))))))))))))

 10. Still number one

  13/04/2012 at 1:06 pm

  Totalno je nepravedno da ispadne Radovan. Koje je već trebapo da bude poglavica, a ne Nikola(koj je mlađi od njega, ali valjda zato jer je Crnogorac)pa da mu “čast” ne oduzmu time. Mnogo slabijih takmičara je ostalo. I ne samo to već i ne tako dobrih ljudi! Radovan je dečko skroz na mestu. I ponašanjem i takmičarski. Nadam se da će se on vratiti na ujedinjenje a da će Ognjen ispasti i Kristina. Iskreno razočarao me Sebastijan. I to ne samo glasom protiv Radovana već i mešetarenjem u svom bivšem plemenu.

 11. Betty Boop

  13/04/2012 at 1:29 pm

  Krivo mi je zbog Radovana, ali mi je jos vise krivo zbog toga sto je Kristina ostala. Zena se nije pokazala dobro ni u jednoj igri. Ne bi me zacudilo i da dodje do finala.

 12. aa

  13/04/2012 at 2:28 pm

  Bolje da je ispala neka od zena jer ce sad Stanija imati veliku konkureciju u igri za povratak..ali ok..verovatno ce staviti neku igru u kojoj su svi podjednaki.

 13. Demo

  13/04/2012 at 3:08 pm

  Može li mi ko objasniti koja je svrha našeg glasanja za ove takmičare kad se već zna ko je pobedio u survivoru–doduše mi ne znamo:) ali produkcija itekako zna.Zna li ko ??????

 14. BOOM!

  13/04/2012 at 5:20 pm

  AVA do pobede! najbolja je! Presmesna!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top