Prati nas

Sveštenik neprimereno dodirivao Arianu Grande na sahrani Arethe Franklin

Bizarno

Sveštenik neprimereno dodirivao Arianu Grande na sahrani Arethe Franklin

Ariana Grande je imala tu čast da peva na sahrani legendarne Arethe Franklin. Pevačica je pevala pesmu Natural Woman, a ceo događaj se uživo prenosio na televiziji. A ono čemu su gledaoci svedočili je jako razljutilo javnost.

Naime, nakon njenog nastupa, sveštenik joj je prišao kako bi joj se zahvalio. Ipak, mnogima je zapalo u oko da ju je tom prilikom neprimereno dodirivao po grudima.

Twitter se momentalno usijao i javnost je osudila sveštenika zbog skandaloznog ponašanja. On se potom javno oglasio i uputio izvinjenje.

“Nikada mi nije bila namera da pipnem bilo čije grudi. Ne znam… Samo sam stavio ruke oko nje. Možda sam prešao granicu, možda sam bio samo previše prijateljski raspoložen. Svakako, izvinjavam se.,” rekao je on.

Ipak, nije samo sveštenik dobio negativne komentare. Mnogi su optužili Arianu da je bila neprimereno obučena za tu priliku, odnosno da njena haljina nije trebalo da bude tako kratka.
1 komentar

1 komentar

  1. ana

    02. 09. 2018. at 12:09

    masovna ubistva po skolama, svestenici diskutabilnog morala, rasna diskriminacija, ali naravno da su oni ti koji treba demokratiju da dovedu u svet. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top