Prati nas

I Tijana Bogićević se uključila u raspravu: ima li RTS pravo da bira predstavnika za Eurosong?

Evrovizija

I Tijana Bogićević se uključila u raspravu: ima li RTS pravo da bira predstavnika za Eurosong?

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Polemike oko izbora Tijane Bogićević za predstavnika Srbije na ovogodišnjem Eurosongu se i dalje ne stišavaju, pa su tako mnogi izrazili nezadovoljstvo zbog toga što nas ponovo predstavlja neko ko nije toliko poznat široj publici, iako se to nije pokazalo kao pametan potez prilikom izbora Bojane Stamenov Sanje Vučić, što dovodi do daljeg zaključka da RTS ne radi svoj posao kako treba.

Tu raspravu je još više rasplamsao naš čuveni režiser Srđan Dragojević koji se zapitao odakle RTS-u uopšte pravo da bira predstavnika, na šta mu je stigao spreman odgovor urednice zabavnog programa ove televizije Olivere Kovačević. 

srdjan dragojevic olivera kovacevic

Međutim, mnogima njeni razlozi nisu bili dovoljno validni, pa je tako, između ostalog, jedan tviteraš poručio: “Uz dužno poštovanje, ali ne mogu da se složim Oljom. Da li je Tijana predstavnik Srbije ili RTS-a?”

U ovu raspravu se 7 dana kasnije uključila i sama Tijana Bogićević sledećom konstatacijom:

tijana bogicevic

Srđan je potom pokušao da objasni da njegove kritike nisu bile upućene na sam izbor pesme ili izvođača, nego na način na koji se vrši selekcija.

srdjan dragojevic tijana bogicevic 2


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Bellagio

  13. 03. 2017. at 17:49

  Moze Olivera pricati sta hoce, ali kada izabrani kandidati nisu odrzali jedan solisticki koncert u svojoj zemlji, a daleko od toga da je neko cuo za njih(sto ne znaci da ne znaju pjevati), nije ni cudo sto zavrse u zaboravu. Opet!

 2. Jbg

  13. 03. 2017. at 17:59

  Bez ljutnje, a kako se to postaje clan eurovizije. Zasto ne moze neka druga tv da to bude. Zamislite da daju Popovicu ii Mitrovicu da biraju pesmu. Oni bi od toga napravili pare. A mi (rts) trosak.

 3. Castles

  13. 03. 2017. at 18:05

  A vidim Tračara se posebno okomila na našu predstavnicu (ne lično na Tijanu, jer ko god da je bio umesto nje) jer je opet ispu*io njihov drug Luck Black iz Čačka, koji tako očajno želi da ide na ESC… a tek su njegov talenat, harizma i kvalitet diskutabilni.

 4. m

  13. 03. 2017. at 20:56

  Ljudi sta je sa vama?? Pa jel hocete da nam narod bira predstavnika ili ne daj Boze Happy ili Pink… Pa poslali bi Macu diskreciju ft Bora Drljaca.

 5. Anterus

  14. 03. 2017. at 01:09

  @m Prisetimo se 5 starica u pregacama i opancima koje su zamalo pobedile, ili (sada vec kultnu) Verka Serduchka – Dancing Lasha Tumbai….rts salje nesto sto ni u kom pogledu ne pretstavlja nasu kulturu…pa sta ako je ta kultura folk/kic/tres…to je produkt drustva i zaostalog ekonomskog i socijalnog razvoja…i samim tim ima mnogo vecu vrednost nego pesma koju su napravili Koncitini producenti, na engleskom sa zapadnjackim bitom…da li je pesma koja nas pretstavlja olicenje muzike kja se slusa u Srbiji…kapiram ja da se muzika menja da treba izbaciti nesto novo…ali rts uvek uzme pogresne trednove..pevanje na engleskom nije novo, ubaciti neki americki alternativni beat nije novo nego klise…ne znam mozda ja gresim….

 6. J

  14. 03. 2017. at 10:54

  Ma RTS i dlaje zivi u 90-ima. Isto kao i HRT. Za njih su one tuzne depresivne ratne serije i muzika uvijek u trendu. Zivot ide dalje! A ne u 90-tim!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top