Prati nas

U prodaji fantastičan nastavak uzavrele seksi trilogije ‘Moj muškarac’

Knjige

U prodaji fantastičan nastavak uzavrele seksi trilogije ‘Moj muškarac’

Moj muskarac KAZNA

Seksi, divlji i opčinjujući roman Moj muškarac – Kazna nastavak je uzavrele seksi trilogije i nalazi se u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs. i www.laguna.rs.

Jodi Ellen Malpas knjigom Moj muškarac ‒ Kazna, drugim delom serijala Moj muškarac, pokazuje da brzi voz zvani Jessie koji ide na sedmo nebo može odvesti i pravo u pakao. Posle strašnih saznanja koja su je primorala da ostavi čoveka koga voli, Ava prolazi kroz najgore patnje. Smeh je zauvek ispario iz njenog života, a smenili su ga beznađe, očajanje i duboka pustoš. Međutim, prilike je teraju da se ponovo vidi sa Jessijem, i tad otkriva da je on u daleko gorem stanju od nje.

Ava preispituje svoju odluku, ali teško je iznaći pravo rešenje. Treba li da stavi Jessijevu ili svoju dobrobit na prvo mesto? Može li preći preko strašnih stvari koje je krio od nje? Može li se nadati da će se njegovo nerazumno ponašanje prema njoj ikad promeniti? Je li njihova ljubav dovoljno jaka da pobedi Jessijeve demone? A ako jeste, hoće li joj ta ljubav ikad pružiti normalnu vezu za kojom žudi? Šta mora da uradi kako bi pronikla u dušu tog komplikovanog i hirovitog čoveka?

„Nećete biti u stanju da se odvojite od ove knjige.“ FictionVixen.com

Autorka veoma vešto, uverljivo i duhovito govori o nevoljama s kojima se ljubav može suočiti kad je jedan partner nesiguran i stoga doslovno guši drugog, terajući ga da pobegne glavom bez obzira kako bi sačuvao zdrav razum. Ovom knjigom odlazi do krajnjih ekstrema kako bi što plastičnije dočarala takve izazove, zbog kojih se partner često zapita je li ljubav zaista nepobediva i vredi li se boriti za nju ili je pak pametnije odustati i sačuvati razum.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Royal Bitch

    20. 01. 2015. at 16:03

    Dakako, vrlo dramaticno i tragicno

  2. roma

    26. 01. 2015. at 20:05

    Ova trilogija mi je bolja od 50 nijansi. Ima na netu u pdf da se nadje free. Sva tri dela kao i 50 nijansi. Nije povrsna i kao da ju je napisala spisateljica u pokusaju. Da ne pricam o delu kad je htela da unese malo krimi akcije…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top