Connect with us

Učesnica Parova o vezi Jovane Tipšin: ‘Njen dečko je bio sa mnom godinu dana’
Šokantno

Učesnica Parova o vezi Jovane Tipšin: ‘Njen dečko je bio sa mnom godinu dana’

A photo posted by Jovana Tipsin (@jovanatipsin) on

Iako folk pevačica Jovana Tipšin u javnosti predstavlja svoju dugogodišnju vezu sa Srđanom Milovanovićem, kao idealnu i stabilnu, verovali ili ne, iza nje se krije pravi krš i lom. Bivša učesnica Parova, Ema Lapin, koja je, kako ona tvrdi, godinu dana bila u vezi sa vlasnikom televizije Kopernikus, dodaje da je Jovana za njihovu vezu znala i nije htela da prihvati da je Srđan završio sa njom.  

A photo posted by Jovana Tipsin (@jovanatipsin) on

“Tačno je da smo bili u vezi, ali više nismo. Bili smo godinu dana zajedno, a raskinuli smo 13. septemra ove godine. Ipak, nisam javno do sad govorila o tome, jer on ne voli da se o njegovom životu piše po novinama. Mi smo bili u vezi, živeli smo zajedno, ali smo morali to da prekinemo. Shvatila sam da mi treba muškarac da bude stalno pored mene, a on često putuje i ima mnogo obaveza, a meni to ne odgovara. Moram da istaknem da mi nije finansijski pomogao u poslu. Dobijala sam prostor na njegovoj televiziji i dobila sam spot za pesmu ‘Trip’, to je sve”, izjavila je Ema za Alo!.

❤❤❤👭🎄❄👼🎅🎁🍴🎵🌸👌 #homesweethome #dearfriends #slavasvetinikola

A photo posted by Emma Lapin (@emmalapin) on

Bivša učesnica rijalitija Parovi, tvrdi da je folk pevačica krila od medija da je raskinula sa Srđanom, i da je lagala da su još uvek u vezi. “Ne, oni nisu bili zajedno u tih godinu dana. Ona se samo tripovala da joj je on dečko. Stalno trčkara za njim, ali nije to veza. Koliko ja mogu da znam, viđali su se samo poslovno i prijateljski”, otkrila je pevačica koja tvrdi da je Jovana znala za njih ali joj nije bilo svejedno.

Tipšinova, takođe nije štedela reči te je izjavila: “Ja ne znam ništa o njihovoj vezi. Prvi put čujem to od vas. Zovite Srđana, pa njega pitajte da li ima nešto sa njom. Ja sam emotivno zadovoljna, to mogu da kažem. Mi smo zajedno osam godina, sve teče normalno, svaki dan smo zajedno, to je dezinformacija da nismo zajedno. Mnoge žene ga jure, volele bi da budu sa njim, ali meni to ne smeta. Pa razmislite da imam muškarca kojeg nijedna neće”, kratko i jasno je stavila tačku na ovu priču za isti list Jovana.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top