Prati nas

Veljko Ražnatović u belim boksericama otkrio više nego što je želeo

Foto

Veljko Ražnatović u belim boksericama otkrio više nego što je želeo

U centru pažnje medija već godinama je sin Cece Ražnatović, Veljko.

Njegov turbulentni ljubavni život, kao uostalom i činjenica da mu je mama najveća folk diva u zemlji i regionu, dugo interesuje javnost.


Poslednjih meseci, Ražnatović se aktivno bavi boksom, a iako se ni ranije nije libio da objavljuje golišave fotogarfije na društvenim mrežama, čini se da to zbog svog novog zanimanja radi sve ćešće.

U petak je objavio fotografiju na kojoj je samo u boksericama, a ako je suditi na prvi pogled – ali i po prvim komentarima, Veljko je možda otkrio i neke delove sebe koje nije želeo.

Pogledajte fotografiju o kojoj juče bruji čitav internet i zaključite sami.

3 komentara

3 Comments

 1. mia

  09. 06. 2018. at 14:36

  da bas nije zeleo da pokaze

 2. Misur

  09. 06. 2018. at 18:33

  Vi ste bolesni keve mi. Koga interesuje ovaj nepismeni i dokoni klipan i njegova ruzna dokona sestra?? Poznati su zbog majke kriminalca i lopova i oca jos veceg kriminalca. Sjasite

 3. Rale

  16. 08. 2018. at 22:18

  Druže koga boli uvo či je sin,dečko uopšte nije devojčicatrenirao sam boks i vrlo dobro znam iako nisam izgubio meč kako bi se osećao da izgubim,znači dečko svesno ulazi u meč i sobzirom či je sin vrlo dobro zna ako bi izgubio,iz pakosti i ljubomore bi grmele društvene mreže.
  A to zna i on i zbog toga mu svaka čast na hrabrosti skojom može da se suoči na ulici recimo pola Srbije bi se smejalo na ulici iz zlobe,Mali samo napred👊🏻

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top