Prati nas

Viki napušta Zvezde Granda zbog Karleuše

Televizija

Viki napušta Zvezde Granda zbog Karleuše

Više neće da trpi uvrede.

Viki Miljković zapretila je da će napustiti žiri emisije Zvezde Granda, ako se tretman koji ima u ovom šou programu ne promeni, a za sve je kriva Jelena Karleuša!


Iako je pomirenje između njih dve palo pred kraj prošle sezone, novi sukobi krenuli su sa novom sezonom, a sve je kulminiralo u prethodne tri emisije, kada je Karleuša nekoliko puta izvređala Viki, a u tome je imala podršku Ane Bekute, Marije Šerifović i Ace Lukasa. Miljkovićeva je odgovorila na svaku njihovu uvredu, ali je rešila da će staviti tačku na celu farsu.

Kako piše Kurir, pevačica je Popoviću rekla da je Jelena prešla svaku granicu ponašanja, da više neće da trpi uvrede na račun svog izgleda, da joj je dosta maltretiranja, kao i da zbog svega toga nema nameru da učestvuje u narednoj sezoni tog muzičkog takmičenja.

Saša nije shvatio ozbiljno ono što mu je Viki rekla, računajući da će se predomisliti do septembra i da će se sigurno pomiriti s Karleušom kao i prošli put. Ukoliko Miljkovićeva ne bude odustala od ideje, on će obaviti i razgovor s Jelenom i tako spustiti loptu.

3 komentara

3 Comments

 1. BOOM!

  10. 03. 2018. at 19:14

  Mislim da je ovo 16-i put da Viki “napusta” ZG zbog Jelene. Dajte, izmislite nesto novo. Budite malo kreativni.

 2. Mira

  10. 03. 2018. at 21:03

  Jeleni želim da njenu decu tako u školi maltertiraju vršnjaci kao što ona Viki. Neka je zaboli do koske. Rak je pojeo dabogda, kako je zla…BEZ ikakvog povoda vređa svakog.

 3. lulu

  11. 03. 2018. at 07:33

  Viki, ne pričaš o tome kao uvređena mlada već jednostavno odeš. Kraj i tačka. Ne znam koliki ti je honorar za žiririranje u ZG ali vidim da ga celog moraš dati da se namontiraš da bi parirala ili barem pokušala da pariraš u izgledu JK pa si se pretvorila u nešto što nisi. Tebe hronično tamo niko ne sluša, daju ti reč uglavnom poslednjoj ili kad već nešto treba da kažeš prekidaju te, prema tome, eto njima JK pa neka priča šta god želi a ti se vrati svome mužu i mirnom domu i ne dopusti da te radi mrve slave ili popularnosti gazi neko ko je ispod tebe. Ako si već završila muzičku akademiju, znaš da komponuješ, uzmi klavir u ruke i pravi pesme. Zarađivaćeš mnogo više i biti gospođa na visokom nivou. Ovako si se uvukla u glib, svađaš se sa JK kao poslednji luzer a znaš i sama da je ne možeš pobediti jer ona nije tamo radi ocena, ona je tamo radi toga da se pravi šou da provocira i da vređa, da bi emisija bila gledanija. Ili skraćeno rečeno, ona je tamo dvorska luda što ne treba da budeš i ti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top