Connect with us

Zašto Brad i Angelina tretiraju ćerku kao sina?

LGBT

Zašto Brad i Angelina tretiraju ćerku kao sina?

Preslatka Shiloh ili preslatki John? ( foto: Just Jared )

Preslatka Shiloh ili preslatki John? ( foto: Just Jared )

Mnogima je zapalo za oko da ćerka Brad Pitta Angeline Jolie, 8-godišnja Shiloh izgleda kao dečak, ali to nije sve.

Brad Pitt je još 2008. godine kod čuvene Oprah Winfrey otkrio da se njihova tada 3-godišnja ćerka odaziva samo kada je nazovu muškim imenom koje je samoj sebi nadenula. Mala Shiloh još od tada insistira da je zovu John.

Međutim, to se nije promenilo ni do danas kada Shiloh nosi samo mušku odeću, a roditelji nisu imali drugi izbor nego da ispune njenu želju da je ošišaju na kratko. “Ona misli da je jedan od braće”, dodala je Angie.

Deca Angeline i Brad Pitta gledala nedozvoljeni film!

Mnoge LGBT organizacije su čestitale Bradu i Angelini što postupaju onako kako treba da postupi svaki roditelj umesto da to tretiraju samo kao fazu.

“Ispitivati svoju seksualnost kao i granice svog pola je nešto sasvim normalno. Međutim, problem je što smo mi to generacijama unazad potiskivali i zato je ljudima i dalje neprijatno kada se radi o tome”, izjavila je Linda Blair, klinički psiholog.

 

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
10 Comments

10 komentara

 1. Rea

  24/12/2014 at 9:22 am

  Ali prelepa je.

 2. marant

  24/12/2014 at 10:46 am

  Koja cool faca. Predivna.

 3. NoName

  24/12/2014 at 10:52 am

  Bolest

 4. borg

  24/12/2014 at 11:39 am

  ispitivati svoju sexualnost je ok, i postujem roditelje koji podrzavaju svoju decu. ALI, ispitivati sexualnost sa tri godine- zovem se john, ili sad, sa osam godina nije u mentalnom sklopu deteta. to pocinje u pubertetu. zato, ne znam u kojem su tripu ovo dvoje.

 5. Predrag

  24/12/2014 at 11:40 am

  Rea, misli prelep.

 6. N

  24/12/2014 at 2:45 pm

  @borg Ispitivati svoju seksualnost i i svoju ličnost nije ista stvar. Dete od 3 godine nije svesno svoje seksualnosti, koja još naravno nije ni razvijena, ali postaje svesno svog pola i roda. Bira igračke koje mu se sviđaju i odeću koju želi da nosi. Ne bira sa kim će da spava u krevetu. ;)

 7. like.a.dream

  24/12/2014 at 2:50 pm

  Lebac ti ‘ebem, ovo će dete biti prelepo.
  Savršena kombinacija gena!

 8. Stripped

  24/12/2014 at 4:17 pm

  U proslom postu rekoh da je mala transeksualac, svi mi dadose palac dole.. nisam htela nista lose reci, vec je ocigledno da se Sajlo oseca kao decak, tj., da je decak u telu devojcice. I svaka cast roditeljima koji ovako postupaju… sto dozvoljavaju Sajlo da bude ono sto jeste. Prelepa je!

 9. Directioner

  24/12/2014 at 6:18 pm

  Malo mi je to čudno,ali ok,svako ima pravo da živi kako hoće i da se ponaša kako hoće :) Baš je slatka a i liči malo na Kristinu Primenovu

 10. Ana

  25/12/2014 at 12:12 am

  Mala ista njen deda Jon Voight. Sta god da bude kad poraste, bilo da ostane djevojcica, ili promijeni pol i shvati da je djecak koji je greskom prirode samo rodjen u tijelu djevojcice, bice prelijep/a. Mada, ipak mislim da nisu trebali forsirati ovo oblacenje poput djecaka, bojim se da je tu u pitanju vise holivudska glupost nego stvarna potreba. Sta ako kad bude veca i ako postane prava girly girl bude nesretna sto nema nijednu sliku kao uspomenu iz djetinjstva na suknjice, dugu kosu i lutke. Ali Andja i Bred ocito ne misle o tome.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top