5 selebritija sa kojima bismo voleli da vežbamo!

Ukoliko vam je potreba dodatna motivacija da krenete u teretanu, posle ogromnih količina hrane koje smo svi konzumirali proteklih praznika, najbolji način da se animirate je da nađete fitnies drugaricu. Odnosno nekoga sa kim ćete zajedno ići u teretanu! :)

Mnoge zvezde poznate su po tome da zaista dosta svog vremena provode na raznoraznim spravama kako bi svoje telo dovele do savršenstva. A šta mislite koja od narednih fit dama bi bila savršeni partner za teretanu?

madona

1. Madona je jedna od zvezda koja je poznata po svom rigoroznom i vrlo disciplinovanom režimu vežbanja. Dok je još bila u braku sa Gaj Ričijem i živela u Londonu jednu teretanu u komšiluku je bukvalno otkupila kako bi radila samo za njene potrebe. Takođe i Madona ima svog fitnes partnera i to je glumica Gvinet Paltrou koju smo vrlo često mogli da vidimo kako ide sa kraljicom popa na vežbanje….

dzesika bil

2. Džesika Bil, više puta je proglašena za zvezdu sa najlepšim telom. Ona kaže da tako izvajano telo ima zbog redovne fizičke aktivnosti i dobre genetike. Podsećanja radi, koliko je Džes pravi sportski tip i koliko je njeno telo u odličnoj formi govori i činjenica da se pre samo par dana popela na najviši planinski vrh Afrike, Kilimandžaro.

dzenifer aniston

3. Dženifer Aniston… Hmmm, šta reći o njenoj figuri,  a da do sada nije rečeno? Samo ću istaći da popularna glumica uskoro puni 41. godinu života, a izgleda upola mlađe. Ako nju pitate, ona će vam reći, za sve je kriva joga! :)

hajdi

4. Hajdi Klum… Kada se 2006. godine porodila, Hajdi Klum se na pistu kao anđeo Victoria’s Secret-a vratila u neverovatno rekordnom roku, za samo osam nedelja. I da stvar bude još zanimljivija, lepa manekenka nemačkog porekla uradila je to ponovo u 2009. godini posle rođenja ćerkice Lu Samjuel. Svaka čast na tome!

mel b

5. Mel B ili Skeri Spajs je jedna od bivših članica čuvenog ženskog benda “Spice Girls” koja je uvek imala telo u tip top formi. Bicepsi, tricepsi i ostalo… Ako je verovati, ova devojka uradi u jednom cugu 600 trbušnjaka… WOW! Čak ima i svoj video za vežbanje koji je pre par godina doživeo ogroman komercijalni uspeh…

Sa kojom od ovih fit dama biste rado otišli u teretanu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezane vesti

Back to Top