Search
Close this search box.

Đurđevdanski okršaj: Ana Nikolić vs Jelena Karleuša!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prijateljice i koleginice Ana Nikolić i Jelena Karleuša nastupale su za doček Nove godine u Beogradu. Obe su zapevale istu pesmu, a vi ocenite koja je bolje otpevala.
Vi odlučujete koja je bolje otpevala! (foto: Hello) Pop zvezda Ana Nikolić svojim fanovima i gostima hotela Metropol priredila je nezaboravan doček Nove godine. „Želim da u 2015. uđemo pozitivni, nasmejani i da sve loše iz prethodne godine zaboravimo.“ izjavila je Ana za jednu emisiju i dodala da svima želi dobro zdravlje i mnogo smeha i pozitivnog razmišljanja. „Sebi želim da mi ova godina bude malo manje intenzivna na svim poljima. U suštini najviše poslovnim. Tako da sebi želim da malo privatno bude intenzivnija.“ zaključila je pevačica. A ovako je ona otpevala pesmu Đurđevdan.
Obučena u kristalni kostim Jelena Karleuša publici je priredila spektakularno novogodišnje veče. Za potrebe nastupa pop dive napravljen je veliki i zaista atraktivni stejdž sa džinovskim video zidovima. Zajedno sa publikom je odbrojavala poslednjih deset sekundi aktuelne godine, nakon čega je svima uputila najlepše želje, da budu srećni, zdravi, uspešni i voljeni. Posle fantastičnog nastupa za Novu godinu u krcatoj sali hotela Hyatt napravila je opšti lom i za reprizu u klubu Teatro. „Za sve one pi*ke, koje kažu da ja ne znam da pevam.“ izjavila je Jelena na početku pesme Đurđevdan.
[poll id=“807″]

POSLEDNJE VESTI