Karleuša u čizmama od 2.000 eura zapalila Beograd

Doček o kome se priča

Pop diva Jelena Karleuša, posle fantastičnog nastupa za Novu godinu u krcatoj sali hotela Hyatt, koji je inače bio i najskuplji doček u Beogradu napravila je opšti lom i za reprizu!

Klub Teatro bio je mali da primi sve one koji su želeli da vide i čuju famoznu JK uživo a ona im se odužila koncertom od 3 sata! Dok je u Hajatu blistala u skupocenom scenskom kostimu od kristala, za reprizu se odlučila za atraktivni beli autfit. Ono što je zanimljivo jeste da je obe večeri nosila interesantne bež čizme do kolena brenda Zanoti, koje koštaju oko 2.000 eura!

Poznata kao najveća modna ikona na Balkanu, i ovaj put je pokazala zašto i najpoznatiji svetski blogeri svakodnevno pišu o njoj!

“Presrećna sam zbog neverovatnog interesovanja za obe večeri. Tim pre što je karta za moje nastupe bila najskuplja i što se nikad nije desilo da toliko velikih imena nastupa u isto vreme u Beogradu! Kada sam završila sa novogodišnjim nastupom organizatori su mi saopštili da smo apsolutni pobednici po broju prodatih karata, što me je iznenenadilo jer nisam imala tv reklamu i pominjanje mog imena je zabranjeno u većini pisanih i elektronskih medija. Eto, izgleda da su oni koji me zabranjuju a forsiraju moju nazovi konkurenciju, nehotice meni učinili učinili uslugu! Narod me se uželeo i nagradio sav moj trud, rad i kvalitet! Nekada nije dobro ni “ispadati iz frižidera” jer prave zvezde ipak moraju da budu ekskluziva sa svakim svojim pojavljivanjem. Inače se publika zasiti. Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti moja godina jer proslavljam 20 godina karijere. To ću svakako obeležiti novim pesmama jer su moji fanovi predugo čekali na moj povratak,” rekla je Jelena.

Povezane vesti