Search
Close this search box.

Skandalozno: Kate Moss izbačena iz aviona

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Solve Sundbo)

Popularna engleska manekenka Kate Moss doživela je juče neprijatno iskustvo na aerodromu kada je izbačena iz aviona kompanije easyJet po sletanju u Luton u Engleskoj.

Ovaj četrdesetogodišnji supermodel je letela iz Bodruma u Turskoj, gde je proslavljala rođendan svog prijatelja, kada su policajci dobili dojavu i skinuli je sa leta jer je navodno remetila red i mir, ali nikakvo hapšenje nije usledilo.

„Ne bismo ni znali da je Kate Moss bila u avionu. Nije bilo nikakve vike. Ni u jednom trenutku posada aviona nije opomenula bilo koga od putnika. Začudio sam se kada je policija došla“, rekao je jedan od putnika za magazin USWeekly.

Nepristojna Kate! (foto: Arhiva)
Nepristojna Kate! (foto: Arhiva)

Ostali putnici su čuli manekenku kako viče u odeljenju za prtljag „Pokušali su da me uhapse!“

Kada je magazin USWeekly saznao šta se dogodilo na aerodromu, niko od čelnika kompanije easyJet nije imao nikakav komentar na to.

„Nas su pozvali da pomognemo osoblju aviona da izbacimo putnika sa leta koji je dolazio u Luton ovog popodneva. Policajci su došli i mirno ispratili putnika iz aviona. Nema nikakvih formalnih optužbi protiv nje i ona nije uhapšena“, rekao je portparol policije u Bedfordširu za DailyMail.

POSLEDNJE VESTI