Search
Close this search box.

Paris Hilton: Ne smeta mi što me Kendall Jenner kopira

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

A post shared by pratimpoznate (@pratimpoznate) on

I pre Paris Hilton su se u šou biznisu pojavljivale osobe koje su privlačile pažnju javnosti iako nisu imale neko određeno zanimanje, ali se sa njenom pojavom na javnoj sceni ustaljuje naziv ‘starleta’, koji je, nažalost, danas dobio toliko negativnu konotaciju da se izjednačava sa prostitucijom. Međutim, čitav niz starleta iz prethodnih decenija bio je sinonim za osobe ženskog pola koje su izazivale interesovanje medija za svoju ličnost i neuobičajen način života. U slučaju Paris radilo se o tome da su svi želeli da imaju uvid u život jedne od najbogatijih osoba na svetu, te je samim tim svima bilo dostupno da na neki način zavire iza zatvorenih vrata njujorške elite.

Paris je, vešto igrajući na kartu glupe, male, razmažene bogatašice, stvorila imperiju samo za sebe, pored one koju će naslediti od oca, te je tako stvorila obrazac ponašanja koji će manje ili više uspešno slediti mnoge devojke željne slave. Hiltonova je ubrzo shvatila da sve što ona uradi postaje momentalni hit u celom svetu, te je tako ubrzo počela da diktira modne trendove. Čak i danas mnoge devojke prate njene modne savete, a među njima je i Kendall Jenner, jedna od najpopularnijih rijaliti zvezda na svetu. Ona je često otvoreno govorila o tome koliko je Paris uticala na nju, pa je tako za svoj 21. rođendan obukla istu haljinu koju je Hiltonova nosila na proslavi svog 21. rođendana.

„Srećna sam kada vidim da neko nosi nešto što sam ja nekada nosila. Bila sam čak i prisutna na rođendanu Kendall Jenner i čim sam je ugledala oduševljeno sam joj rekla: ‘O, Bože, ta haljina. Nosila sam istu takvu za svoj 21. rođendan. Gde si je pronašla?’ Na to mi je ona odgovorila da je dizajneru odnela moju fotografiju i tražila da joj napravi istu takvu jer smatra da je savršena za 21. rođendan. Izgledala je kao dijamant koji obasjava celu prostoriju. Mnogo mi se dopala u toj haljini i vratila mi je mnoge uspomene na moj rođendan“, izjavila je Hiltonova u poslednjem intervjuu za E!Online i tako prekinula sve priče o navodnom rivalstvu sa Jennerovom.

POSLEDNJE VESTI