Search
Close this search box.

Baka Prase mora da plati kaznu od 5000 evra zbog psa?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase u poslednje vreme nema sreće sa finansijama. Youtuber je, nakon što mu je policija zaplenila automobil, sada dobio i novčanu kaznu od pet hiljada evra i to zbog svog psa Obija.

Naime, kako je naveo Baka Prase na Instagramu, njegov pas je uleteo u kadar dok se snimao, zbog čega ga je društvena mreža kaznila papreno.

„Još jedna kazna, ovaj put 5.000 evra, haha! Ne možete da kaznite koliko mogu da platim.“ napisao je bahati jutjuber i objasnio zbog čega je tačno kažnjen.

„Obi je utrčao u kadar i video se njegov polni organ u kadru i zbog toga smo dobili kaznu.“ objasnio je Baka Prase i pokazao deo poruke koje je dobio, a u kojoj piše da je to uradio namerno.

„Neidentifikovani član ekipe je sa namerom vratio štene na kameru, što je rezultiralo nepristojnim izlaganjem šteneta,“ pisalo je u saopštenju.

Youtuber je u svom stilu napao one koji su odlučili da mu oduzmu deo zarade, pa je tražio pravdu za Obija. Potom se našalio i poručio ljubimcu:  „Dođeš mi 5 soma, Obi Prase.“

Inače, njegov pas ima svoj Instagram profil na kome ima 92.000 pratilaca, dok njegov gazda ima milion folovera.

POSLEDNJE VESTI