Search
Close this search box.

Izaberite #win godine!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U proteklih godinu dana mnogo se toga promenilo, ne samo na domaćoj estradnoj sceni već i na stranoj – a evo nekih stvari za koje mi mislimo da su definitivno #win godine!

Iako smo se sa Adele upoznali pre dve godine, njen pravi kvalitet je tek u 2011. isplivao na scenu, čineći je jednim od najtraženijih izvođača, sa hitom Rolling In The Deep koji je mesecima bio na prvom mestu top lista, kao i njen album 21 koji je prodat u fantastičnih 14,5 miliona primeraka širom sveta.

Beyonce nas je sve iznenadila ove godine – više puta. Iako su mnogi predviđali da će njen album 4 propasti, on se ipak nekako pretvorio u #win! Ipak, ono sto je #win winova kada je Bey u pitanju je svakako njena trudnoća a posebno način na koji nam je saopštila da je trudna – trljanjem stomaka na dodeli MTV nagrada.

Sve nas je obradovalo to da je Jennifer Aniston konačno pronašla novu ljubav. U pitanju je Justin Theroux, a iako je glumica u početku krila da je sa njim u vezi, uskoro su počeli da se pojavljuju na gotovo svim gradskim dešavanjima zajedno, a nisu se libili ni da javno pokazuju emocije.

Još jedna Jennifer – Lopez! Latino kraljica se vratila na muzičku scenu, jača nego ikada, a svojim hitom On The Floor brzo je osvojila srca svih onih koji su tako dugo čekali na njen povratak. Spot za ovu pesmu je na YouTubu pogledalo blizu pola milijarde ljudi a iako je imala teških trenutaka, poput razvoda, J Lo i dalje izgleda – fenomenalno!

Najviše komentarisan tekst na vašoj Tračari u 2011. godine je tekst o Britney Spears i njenom singlu Hold It Against Me. Tekst je sakupio ukupno 611 komentara a Britney se uspešno vratila na muzičku scenu, imala jedan od najkomentarisanijih albuma (iako ne baš isplativih,) svetsku turneju i na kraju je sve to začinila – veridbom.

Ono što je definitivno privuklo dosta pažnje ove godine – naravno u pozitivnom smislu, jeste takmičenje za mladu nadu muzičke scene, Prvi glas Srbije. Iz nedelje u nedelju ste vredno komentarisali svaki postupak žirija, imali svoje favorite dok konačno prošle nedelje nije proglašen i pobednik.

[poll id=“395″]

POSLEDNJE VESTI