Prati nas

Aca Lukas pravi problem komšijama glasnim seksom

Vesti

Aca Lukas pravi problem komšijama glasnim seksom

“Aca je odlepio za njom, ali bukvalno”

Medijima se krajem nedelje proširila vest o novoj vezi Ace Lukasa sa Natašom Šivijijom, a prema novom informacija njegove komšije nisu oduševljene ovom romansom.

Naime, iako su kratko u vezi, ona se već uselila u njegov stan na Voždovcu, a strasti su toliko jake među njima da prave problem u Acinom komšiluku.

“Aca je odlepio za njom, ali bukvalno. On je nju upoznao preko svoje bivše devojke Božane Vujinović i strast je buknula na prvi pogled. On je čak vodi na svoje nastupe u inostranstvu. Bukvalno se ne razdvajaju. pa već je svoje stvari prenela u njegov stan. Ona mu u svemu odgovara i za sada se slažu fantastično. Seks im je toliko buran i intenzivan da se komšije žale zbog buke”, navodi izvor Sveta.

Lukas je rešio da novoj izabranici pomogne oko njenog privatnog biznisa.

“Aca je rekao da će joj pomoći oko butika koji otvara u Novom Sadu pošto već ima jedan na Novom Beogradu. Nataša širi biznis, jer je baš zapažena kao dizajnerka. Aca je svojevremeno pomagao i bivšoj ženi Sonji oko njenog butika, pa hoće i Nataši, koja je na početku karijere”, završava izvor.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top