in

Aca Lukas se založio za Anu Nikolić: Od nje nema bolje


Veliki prijatelji

Čini se da se na estradi pojavilo novo estradno prijateljstvo: Ana Nikolić i Aca Lukas navodno su do te mere bliski da se folker založio za pevačicu kod svojih menadžera.

Prema pisanju tabloida Scandal, on je spreman da životom garantuje za njene pesme i nastupe.

„Acin tim menadžera koji brine o njegovoj karijeri i nastupima nalazi se u Cirihu. Oni ulažu mnogo novca u izvođače, nekad i u njihove spotove i pesme, ali strogo traže da pevač bude efikasan i tražen kod publike, te da puni klubove,“ počinje priču izvor.

Od Ane nema bolje, životom vam garantujem

„Lukas često u poslednje vreme ističe da ga ne boli glava od kada radi s njima jer je njegovo samo da se pojavi i da peva, a sada je rešio da ih angažuje i za Anu Nikolić,“ objašnjava izvor i dodaje:

„Tačnije, tim iz Acinog menadžmenta je razmatrao opciju da angažuju Anu, i to je bilo pre nego što je ona izdala novi album, pa su se zato dvoumili. Međutim, Aca im je rekao da od Ane nema bolje: Ta žena je, životom vam garantujem, savršena za naš posao! Ispoštovaće vas, zarađivaće vam pare, ma nema šanse da se pokajete, ona je ozbiljna zvezda,“ rekao je.

Izvor dodaje da je Aca toliko očaran da mu se čini nekad da ga je Ana omađijala, a ona je i sama u emisiji kod Ognjena Amidžića rekla da najuticajniji menadžment iz Ciriha radi samo za nju i Lukasa jer biraju ozbiljne zvezde i pevače.