Prati nas

Aca Lukas: U čemu je razlika da li se neko je*e ili peva za pare?

Vesti

Aca Lukas: U čemu je razlika da li se neko je*e ili peva za pare?

Pevač progovorio o skandalu koji trese Srbiju

Srbiju trenutno trese skandal zbog prostitucije pojedinih poznatih starleta, na šta je besno odreagovao i folk pevač Aca Lukas.

‘’Hoćemo li da ih kamenujemo sad, šta? Najstarije zanimanje, od pamtiveka postoji i sad smo mi izmislili toplu vodu! Ne treba ove žene ovako da se ocrne, pogotovo što ih pljuju ljudi koji su bili njihovi korisnici i žene koje su gore 45 puta od njih! Treba kazniti te koji ih izrabljuju, ali treba legalizovati pa ih niko neće tako izrabljivati. To su tako Nemci uradili, izvol’te u Nemačku pa vidite šta je i kako je. Šta je kriminal? Kriminal je neprijavljivanje krivičnog dela. Znači, treba da idemo u zatvor svi koji smo imali bilo kakvog kontakta sa tim, što znači da cela Srbija ide u zatvor i čak neće imati ko da zaključa rešetke sa one strane!’’, rekao je Lukas za Telegraf i dodao:

‘’Ja sam zagovornik da svako ima pravo da radi šta hoće u životu, osim da ugrožava nekog drugog. Ove devojke nikog ne ugrožavaju, čak nekome čine i dobro. Nije u redu i nije lepo, a pogotovo me nervira što morališu neke ženske osobe kojima je moral pohabaniji od ovih što rade za pare! Znam neke koje ne rade za pare, ali da su naplaćivale mogle su milionerke da budu! Nagledao sam se svega i svačega’’, bio je iskren pevač.

‘’Koja je razlika između ‘za lovu’ u dvoje i kada muž ode na posao, a žena koja pljuje ove devojke ode da se je*e sa komšijom?! Kakvo je to krivično delo? Pa to je onda organizovani kriminal! Nemoj da morališemo, 21. vek je. U čemu je razlika da l’ se neko je*e za pare, ili peva za pare?! Ja ne vidim razliku’’, kazao je Aca i dodao:

‘’Zakon kaže tako i u redu je, neka se postupa po zakonu, ali mislim da treba da se legalizuje. Nikog nisu ugrozile. Je l’ im krivo što uzimaju toliko para?! A ne bi im bilo krivo kad bi uzimale 10 evra za noć? Pustite ljude da rade šta hoće. Država da je pametna napunila bi budžet od toga, i opet se pozivam na Nemačku i njihov zakon’’


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top