Search
Close this search box.

Aca Lukas u žiriju ‘Pinkovih zvezda’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako je odustao od šou-programa Zvezde Granda i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovanih pevača, Aleksandar Vuksanović rešio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i sedi u crvenim stolicama njegovog takmičenja.

„Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rešio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao da na njega mogu da računaju“, priča za Blic izvor blizak pevaču i dodaje da mu je posebno zanimljivo što kandidati neće biti samo pevači:

“Lukasu je zanimljivo to što se neće biti samo pevači jer on pre svega voli da se šali, tako da verujemo da će tu biti smeha do suza“.

S obzirom na to da su gledaoci televizije „Pink“ odlično reagovali na novu potpuno drugačiju sezonu „Pinkovih zvezdica“, čelni ljudi ove televizije došli su na ideju i da šou „Pinkove zvezde“ bude predstavljen u novom ruhu.

„Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd… Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografija nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektakularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva“, kao je izvor.

POSLEDNJE VESTI