Adama Sandlera napao gepard

Adam Sandler imao je zanimljivu avanturu na safariju u Africi
Adam Sandler imao je zanimljivu avanturu na safariju u Africi

Američki komičar i popularni glumac Adam Sandler bio je gost Late show-a kod Davida Lettermana. Tom prilikom ispričao je neverovatan događaj, koji mu se desio na porodičnom putovanju.

Duhoviti Adam odlučio je da sa porodicom, ženom i dvoje dece, ode na safari u Afriku. Prilikom posete divljeg parka desilo mu se nešto što nije očekivao. Ljudi, koji rade u parku, pustili su ga da uđe u deo gde je bio jedan gepard. Želeo je da mu da da pije vodu iz njegove ruke, međutim divlja mačka izgleda nije bila žedna.

Kada je Sandler uzimao vodu iz bare, životinja se zaletela i skočila mu na leđa. Žena, koja je bila pored njega, sklonila je divlju mačku i glumac je odmah ustao. ”Rekli su mi da nije trebalo da se toliko saginjem dok uzimam vodu. Žena, koja tu radi, je bila sjajna. Mislim da gepard i ona spavaju zajedno u krevetu”– objasnio je Adam.

”Kada je skočila na mene prvo sam posmislio da mi je slomila vrat, bio sam mnogo nervoza. Zapravo, uopšte nisam pružio otpor. Mislio sam da ću umreti, da je to način na koji ću okončati svoj život. Ali prilično bi bio kul svakako”– našalio se na kraju glumac.

Pogledajte kako se Adam proveo u parku sa divljim životinjama.

 

 D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top