Search
Close this search box.

Ove zvezde promenile su način života i drastično smršale!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Predstavljamo vam četiri inspirativna primera poznatih ličnosti koji su svojom odlučnošću i neumornim radom uspeli da se reše viška kilograma i postanu zadovoljni sobom. Ako su mogli oni, moći ćete i vi!

#1 Melissa McCarthy priznaje da se za vreme prve i druge trudnoće drastično ugojila i da joj je do skoro višak kilograma predstavljao i zdravstveni problem. Melissa je sa svojim trenerom išla sitnim koracima do cilja, najviše je igrala tenis i radila pilates, a ishrana joj je bila bogata proteinama, te je unosila veliku količinu belanaca, humusa, ribe i zelenog povrća.

(foto: examiner)

#2 Adam Sandler uspešno se vratio u formu uz pomoć ličnog trenera koji ga je naučio da se uveče ne jede, da hrana treba što duže da se žvaće, kao i da ako dan započene Frapuccinom ne možete da očekujete zadovoljavajuće rezultate.

Adam+Sandler
(foto: Zimbio)

adam
(foto: hollywoodmeasurements)

#3 Chris Pratt je doživeo najšokantniju transformaciju na našoj listi i to sve zahvaljujući programu koji se sastojao iz regulisanja ishrane, dobrog, starog bildovanja i vežbi za poboljšanje metabolizma poput trbušnjaka i sprintova. Chris kaže da je najvažniju ulogu igrao nutricionista bez kojeg ne bi uspeo da život promeni iz korena.

chris-pratt
(foto: followingthenerd)

#4 Lena Dunham nikada se nije stidela svog tela i uvek ga je hrabro pokazivala, ali od kada je smršala još joj je draže da to radi! Mlada glumica i scenarista serije Girls uspela je da smrša na isti način kao i Gwyneth Paltrow, a to su metodske vežbe Tracy Anderson koje kombinuju ples i pokret, kao i Sakara Life dnevna isporuke hrane koja se fokusira na što većem unosu zelenog povrća, vlakana i semenki.

lena
(foto: the Superficial)
(foto: skinnyvscurvy)

POSLEDNJE VESTI