Afera Kokain: Željko Šašić isprozivao Lukasa: Kakav šećer, liči mi na nešto drugo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Željko Šašić je isprozivao Acu Lukasa zbog fotografije sa belim prahom koja se već danima deli po društvenim mrežama.

Dok Lukas tvrdi da se na stočiću ispred njega nalazi kesica šećera, njegov ljuti rival ubeđen je da to nije istina.

„Mislim da je svima jasno šta je to pored njega. Kakav crni šećer i vanilice?! Kao mali sam obožavao te kolačiće sa prah šećerom. Međutim, to što je pored Lukasa mi uopšte ne deluje slatko. Mene, inače, šećer “diže”, a vidim da Acu taj njegov spušta, čim je on prilegao,“ kaže Šašić i dodaje da nikada nije probao drogu.

Imao sam priliku da probam sve i svašta, ali me to nije zanimalo. Ne drogiram se, nemam nikakav porok, a za Novu godinu ću nazdraviti čašom alkohola.“

Nakon što je pre nekoliko dana fotografija Lukasa sa belim prahom preplavila društvene mreže, folker se oglasio i ispričao svoju verziju.

“Fotografija je nastala davno, iz zezanja sa drugarima. Kakva droga, to je šećer! Mi smo se za***avali, a neko je sada to zloupotrebio, iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja posle svega što sam uradio u životu, dozvolio sebi ovako nešto?” objašnjava i dodaje:

“Ni kad sam to radio nije bilo moguće da ispliva neka ovakva fotografija, a ne sad. Boli me uvo, nemam za šta da se pravdam”, poručio je folker u izjavi za Večernje novosti.

https://www.instagram.com/p/B6Y4qH-FIiI/?utm_source=ig_embed

POSLEDNJE VESTI