Prati nas

Muzika

Album decenije: ovo su tekstovi 6 novih pesama Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović je, bez premca, jedna od najaktuelnijih Zvezda Granda, a u prilog toj činjenici govori i to što su svi njeni dosad objavljeni singlovi zabeležili na desetine miliona pregleda na YouTube-u, među kojima prednjače Totalna anestezija sa 45 miliona i Za nas kasno je sa 41 milionom.

Tim povodom je talentovana pevačica odlučila da konačno uđe u studio i obraduje svoju publiku kompletnim albumom Testament, koji je konačno i završen i već najavljen, od strane glavnog saradnika Dragana Brajovića Braje, kao album decenije. 

Pored ranije objavljenih singlova na njemu će se naći i 7 novih pesama, koje će biti promovisane tako što će se, od 6. juna, na njenom zvaničnom kanalu na svaka tri dana pojaviti po jedna nova pesma i to sledećim redosledom: Testament, Telo, Sledeća, Separe, Klizav pod, Mesto zločina Voljena greško. 

U nastavku vam donosimo delove teksta nekoliko pesma.

 • … jer sve što imam je da nemam te ja… / Noćas ću suzama potopiti svet / Noćas i anđeli otkazuju let / Dajem na muziku i poslednji cent / Noćas je naša pesma moj testament / Gde da se sakrijem od pogleda tvog? / Tražim ti mane a ti lep ko Bog / Gasim telefon da ne pritisnem ‘Send’ / Jer ova poruka je moj testament. (Testament)
 • Pazi hod / Klizav pod do kreveta mog / Takva ti sudbina… / Gazi, srećo, sad po drugima. / Bez tebe živeću ja / Al nikad više po tvom… (Klizav pod)
 • Tvoja je postelja ko mesto zločina / Moja je greška što nisam prikočila / Kad si me opio, na eks popio, ko čašu slomio, / kad god sam pala ti krila si dobio / Skupo me častio, pa upropastio… (Mesto zločina)
 • Telo – to si jedino od mene i hteo / Telo – tako ti dobro stojim uz odelo… (Telo)
 • Voljena greško, ma što mi teško da te ponovim… (Voljena greško)
 • Noćas pijana slavim tvoje prevare // Pakao je moj separe… (Separe)

6 komentara

6 Comments

 1. Lela

  01. 06. 2017. at 13:51

  Isplatilo joj se sto je Brenina snajka. Pesme su joj slusanije nego tipa cecine sa autograma

 2. KLEOPATRA

  01. 06. 2017. at 15:05

  “ALBUM DECENIJE” PREGLEDI NIKADA NISU BILI MJERILO USPJEHA MOŽE DA IMA BILION PREGLEDA NIKADA NEĆE PJEVATI PRED VIŠE OD 500 LJUDI. TAČKA.

 3. DUPE KIM KARDASIJAN

  01. 06. 2017. at 20:40

  Odgovor za Lelu gore:
  Prijovicka objavljuje svoje pesme na kanalau IDJ videos,koji ima preko milion pretplatnika,i jos preko 1000 različitih izvodjača.
  Dodje neko da slusa Milana Stankovica i Ego,iskoči Prijin video,dodje da slusa Elitne Odrede,iskoči Prija,dodje da gleda Severini i Ministarke,iskoči Prija..tako da su ti njeni pregledi njeni isto koliko i moji…samo marketing. A Filipu dzaba visoke skole,pedigre milioni kad je dozvolio da ga smota ova mala zmijica,bivsa Ćazimica koja svakim svojim tonom i pokretnom pikusava da imitira Cecu,al joj ne ide.Pročitajte komentare o njoj na drugim sajtovima,narodu se ozbiljno smučila. I ona pesma Za nas kasno je nije bila nikakav hit dok Prija nije počela da blajva Fahrinom pastorku, e onda je krenulo spinovanje i silovanje svih nas sa likom i delom dotične,i reklamiranje te jedne pesme sa svih Grandovih 1.412.435 kanala..

 4. DUPE KIM KARDASIJAN

  01. 06. 2017. at 20:41

  Zaboravih da napisem joj Leli:
  Ceca jre prodala preko 100.000 diskova plus ima milion pregeda bez spotova,koliko je diskova Prija prodala sa svojih 3,5 pesama?

 5. aaa

  01. 06. 2017. at 23:01

  Prvi album izbacuje i odmah je album decenije? Jel to neka zaje***cija? Uozbiljite se malo, gubite totalno kredibilitet ovakvim tekstovima, kao i tekstovima kojima ste dizali onu Janković u zvijezde pa je sad sprdate.

 6. realno

  02. 06. 2017. at 11:01

  1. Kao album decenije je najavio Braja, zato stoji u naslovu. Čitajte ceo tekst, pa onda bacajte minuse.
  2. Ako mislite da Prijovićka nije hit, onda ne izlazite i ne znate kakva je atmosfera po klubovima kad puste bilo koju njenu pesmu.
  3. Ne možete da poredite nju sa 2-3 godine karijere i Cecu koja ima 30. Uostalom, i ona je pevala po poselima dok se nije udala, ali tu priču valjda svi znamo. Ne hejtujem Cecu, samo iznosim realne činjenice.
  4. I ovo sa brojkama prodatih albuma ne znam kome valjate. Kojih crnih 100.000 u Srbiji gde je sve piraterija i gde je narod kupovao piratski CD za 200 dinara kad je original bio 400, a ne danas kad je sve na internetu.
  5. I tu ste istu priču popušili za Karleušu i 100.000 prodatih albuma u prvoj nedelji. Pa toliko u celom svetu ne prodaju Beyonce i Rihanna.
  Bacajte minuse slobodno, ali ovo napisano je sve tačno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top