Aleks: Marko je najbolji frajer!

U intervjuu za dnevni list Press atraktivna manekenka Aleks Grdić otkrila je da joj se od svih muškaraca u Survivoru jedino dopao srpski političar Marko Karadžić, kao i to da joj je neostvarena želja da vodi ljubav na javnom mestu.

“Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mestu, a posebno sam slaba na fudbalske stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih se libila da to uradim na Marakani”, kaže Aleks!

Da li bi vodila ljubav pred kamerama u Survivoru da ti se ukazala prilika za to?

Pre pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila. Pristajem na poljupce, a ono posle toga… Pa, ne znam, možda milionski auditorijum ne mora da vidi baš sve.

Iako si se u javnosti obnaživala, u Survivoru nisi pratila ostale učesnice koje su se često skidale u toples. Zašto?

Tačno je da nemam problem sa obnaživanjem, znate da sam se slikala za Playboy. Međutim, prvih 10 dana u Kostariki se nisam osećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja.

Ko je najseksepilniji učesnik Survivora?

Definitivno vaš Marko Karadžić. Spontan je, zabavan i ima divne stavove. On mi je ulepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški.

Domaćoj publici malo je poznat legendarni snimak emisije u kome Aleks pred kamerama radi brazilku u kozmetičkom salonu. Ukoliko već niste, obavezno pogledajte! :)

Foto: Dalje.com

Povezane vesti

Back to Top