Aleksandra Dabić: Maštam o koncertu u Sava centru

Aleksandra je popularnost stekla učešćem u 'PGS'
Aleksandra je popularnost stekla učešćem u ‘PGS’

 

Učešćem u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije, Leskovčanka Aleksandra Dabić stekla je simpatije publike širom Srbije. U intervjuu za naš portal, govori o popularnosti, planovima, učešću na Beosongu i otkriva da joj je želja da za 5 godina održi koncert u Sava centru.

Šta ti je donelo učešće u Prvom glasu Srbije?

Hvala Bogu samo je donelo više popularnosti i prilika za afirmisanje, ali i više odgovornosti. Ljudi su me zavoleli i što je najvažnije osećaju moju muziku i izraz, a to mi je najvažnije. Moja porodica, dečko i prijatelji su uvek bili uz mene i raduju se svakom mom uspehu od tad.

Prošle godine si predstavila svoj prvi singl, a nedavno si se pesmom ‘Savršen kraj’ predstavila na Beosongu? Da li si zadovoljna kako je publika reagovala na tvoju muziku?

Da, presrećna sam, to su pesme koje će trajati, a to je za svakog pevača san i želja. Obe su mi jako drage i ne žalim ni tren što su postale moje, čak je Savršen kraj i pisana za mene. :)

Kada smo već kod Beosonga, da li misliš da će nas najbolja pesma predstavljatu u Švedskoj?

Uvek je pesma sa Beosonga i ranije Beovizije bila stvar ukusa i uvek će biti onih koji kažu da im se mnoooogo sviđa i onih kojima se uopšte ne sviđa. Najbitnije je da nase pobednice tamo uživaju i što bolje otpevaju. Plasman je manje važan.

Ipak to nije sve od tebe, najavila si da ćeš javnosti uskoro predstaviti još jednu pesmu.

Moja sledeća pesma se zove Pauk, napisao je Andrej Jakšić, a aranžman i produkciju je uradio Marko Kon. To je sjajna pesma, jedva čekam da je čujete. Dosta obećava!

U toku je ponovna pomama za rijaliti programima, da li si dobijala pozive da učestvujes u njima i sta misliš o ovom vidu (samo)promovisanja poznatih?

Nisam dobijala ponude za rijaliti programe, ali iskreno nemam ni vremena sad za njih jer mnogo radim sa svojim bendom i upravo sam se bacila na promovisanje svojih pesama. :) Mada nikad se ne zna, možda ću u nekoj daljoj budućnosti poželeti da budem deo nekog rijalitija iz radoznalosti.

Šta u budućnosti možemo da očekujemo od tebe?

Mnogo dobrih pesama, nastupa, spotova. Možda i promenu frizure ili stajlinga, Ja sam uvek za izazove i aktivna sam, ne drži me mesto. Volim da sarađujem sa raznim autorima. Sledeći cilj mi je album, a za 5 godina bih volela da održim i koncert, na primer u Sava centru za početak. :)

Uvek pozitivna i nasmejana, poruči nešto čitaocima sajta Tracara.com u tom svom stilu! :)

Tračare moje, uvek gledajte na stvari pozitivno, volite se, uživajte u životu, pišite istinu i trajaćete dugo. Najvažniji je kvalitet :*

I.R./Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top