Prati nas

Extra

Aleksandra Prijović će imati više venčanica, a evo šta kaže o predbračnom ugovoru

Pevačicin bivši suprug doneće konačnu odluku o ugovoru

Javnost sa nestrpljenjem iščekuje 21. jun, kada će brak sklopiti pevačica Aleksandra Prijović Filip Živojinović. I dok je gotovo sigurno da će sve biti kao u bajci, Prijovićeva kaže da su trenutno stvari mnogo komplikovanije.

“Nosiću dve venčanice i jednu večernju haljinu. Na crkvenom venčanju imaću rakošnu venčanicu o kakvoj sam maštala još kao devojčica, dok će druge dve haljine biti nešto svedenije,” kaže ona u novom intervjuu.

Nju su u nekoliko navrata novinari ispitivali o predbračnom ugovoru, a ona priznaje da njen verenik i ona razgovor o tome još nisu obavili:

“Još nismo razgovarali na tu temu, a verujem da ćemo pričati o tome ovih dana. Meni je sasvim svejedno i tu odluku prepustiću Filipu. Ako on to želi, potpisaćemo predbračni ugovor,” bila je ona iskrena.

A dok Aleksandra i Filip spremaju svadbu, pevačica Lepa Brena, Živojinovićeva maćeha, otkrila je da će na ovoj svadbi biti mnogo više svatova nego što je navela buduća mlada:

“Toliko će biti ljudi. To će biti koncert i svadba u isto vreme – izjavila je Brena kroz šalu. A s obzirom na to da će svadba biti upriličena u velikoj hali na Novom Beogradu, nije isključeno da će biti oko 2.000 ljudi na ovoj svadbi.”

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. kleo

  24. 05. 2018. at 07:55

  pevacicin “bivsi suprug”?! opa! ovde se bas iskomplikovalo……

 2. Posmatrac

  24. 05. 2018. at 08:55

  Ne razumem.Valjda buduci pevacicin muz a ne bivsi?!Treba procitati tekst pre nego objavite na portalu.

 3. Minaž

  26. 05. 2018. at 21:50

  Tracaro previse gresaka pravis u tekstovima..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top