in

Aleksandra Prijović će imati više venčanica, a evo šta kaže o predbračnom ugovoru

Javnost sa nestrpljenjem iščekuje 21. jun, kada će brak sklopiti pevačica Aleksandra Prijović Filip Živojinović. I dok je gotovo sigurno da će sve biti kao u bajci, Prijovićeva kaže da su trenutno stvari mnogo komplikovanije.

„Nosiću dve venčanice i jednu večernju haljinu. Na crkvenom venčanju imaću rakošnu venčanicu o kakvoj sam maštala još kao devojčica, dok će druge dve haljine biti nešto svedenije,“ kaže ona u novom intervjuu.

Nju su u nekoliko navrata novinari ispitivali o predbračnom ugovoru, a ona priznaje da njen verenik i ona razgovor o tome još nisu obavili:

„Još nismo razgovarali na tu temu, a verujem da ćemo pričati o tome ovih dana. Meni je sasvim svejedno i tu odluku prepustiću Filipu. Ako on to želi, potpisaćemo predbračni ugovor,“ bila je ona iskrena.

A dok Aleksandra i Filip spremaju svadbu, pevačica Lepa Brena, Živojinovićeva maćeha, otkrila je da će na ovoj svadbi biti mnogo više svatova nego što je navela buduća mlada:

„Toliko će biti ljudi. To će biti koncert i svadba u isto vreme – izjavila je Brena kroz šalu. A s obzirom na to da će svadba biti upriličena u velikoj hali na Novom Beogradu, nije isključeno da će biti oko 2.000 ljudi na ovoj svadbi.“