in

Aleksandra Prijović otkrila da li je trudna


Pevačica Aleksandra Prijović-Živojinović napravila je opštu pometnju svojim izjavom u jednoj emisiji da bi volela da rodi devojčicu svom suprugu Filipu Živojinoviću.

Nakon toga pojavile su se razne spekulacije na društvenim mrežama da je snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića u drugom stanju i da čeka ćerku. Ni Aleksandri nije bilo jasno zbog čega je ljudi zovu telefonom i čestitaju joj.

Kada smo je sreli danas na jednom javnom događaju, ona je imala kaput i nije moglo da se vidi da li joj se nazire stomak ili ne, pa smo joj prišli i popričali s njom. Mlada pevačica za Nova.rs tvrdi da nije trudna jer još uvek nije vreme za drugo dete.

“Nisam trudna. Zaista ne znam odakle su potekle te priče. Takvu vest nikada ne bih krila. Filip i ja trenutno nismo spremni za drugo dete. Ima vremena, polako. Nije mi namera da žurim s tim. Takve stvari ne treba nikada planirati, dese se same od sebe. Nije istina to što se priča ili piše. Naravno da želimo još dece i biće ih sigurno”, rekla je pevačica.

Aleksandra proteklih godinu dana usled korona virusa totalno se posvetila porodičnom životu. Vreme provodi učestvujući u odrastanju sina Aleksandra, uživanju sa suprugom, te druženju s prijateljima u kućnoj atmosferi, a to je nedavno i otkrila u video-razgovoru za Nova.rs.

“Što bi moj Braja rekao: “Nikada ne bi mogla da vratiš ovo vreme i da ga provedeš sa sinom. Sigurno bi putovala i radila”. Tako da sam ja ovih devet meseci provela sa sinom, i to je ono što mi je najlepše u ovoj godini”, rekla je Aleksandra sumirajući godinu koja je iza nas, te dodala da ne bi mogla samo da sedi kod kuće, prima pare i ništa ne radi.

“Ja i sad sređujem kuću, ali samo da se ne bavim domaćinstvom. Po prirodi sam neko ko voli i želi da radi. Teško da bih bila samo kod kuće” rekla je pevačica.