Aleksandra Prijović otkrila ko je najvažnija osoba u njenom životu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Aleksandra Prijović danas može da se pohvali kako je sa samo dvadeset sedam godina postigla mnogo u životu. Ima uspešnu karijeru, svoj stan, ličnog vozača, ali i ono što je njoj najvažnije: ljubav svog života, Filipa Živojinovića sa kojim je osnovala i porodicu, međutim u njenom životu nije sve bilo toliko sjajno.

Pevačica je odrasla u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a o njenom odrastanju malo toga se zna.

Ipak, mnogima je zapala za oko Aleksandrina majka Borka, koja izgleda tako da neki na prvi pogled misle da joj je ona starija sestra, a ne roditelj.

Aleksandra je dete razvedenih roditelja. Njena majka Borka Mihajlović i otac Nedeljko Prijović razveli su se kada je pevačica imala samo tri godine. Borka je inače, po profesiji pevačica koja je novac zarađivala pevajući na slavljima i kafanama.

U pevačke vode zakoračila je po anegdoti njene majke, po samom rođenju.

Kako je bila samohrani roditelj, ona je svoju naslednicu vodila po slavljima na kojima je pevala, jer nije imao ko da je čuva, te je tako Aleksandra i naučila stare narodnjačke hitove, a talenat za muziku je nasledila od majke.

„Moja mama je rekla kada su mene doneli kod nje prodilištu i prepoznala je moj plač, rekla je da ću biti neka pevačica,“ rekla je Aleksandra svojevremeno za „Premijeru“.

Pevačica je jendom prilikom otkrila ko ju je inspirisao da se bavi muzikom.

„Kada sam imala tri godine, oblačila sam i stavljala marame na glavu i pretvarala sam se da sam Ceca i Brena. Njih dve su moji idoli, i kad god su bili na televiziji ja sam čekala da se sredim i imitiram ih,“ rekla je Prijovićka i otkrila da je prvu nagradu osvojila kada je bila četvrti-peti razred pevajući pesmu Nine Badrić na festivalu „Deca pevaju hitove“.

A prvi nastup Prijovićke imala je sa najvećom muzičkom legendom.

https://www.instagram.com/p/CXBroEAIAN-/

„Moj prvi nastup je bio sa 14 godini u Beču za Novu godinu, gde su bili Šaban Šaulić,“ prisetila se Prijovićka.

Ono što je evidentno jeste da se majka i ćerka i te kako liče. Borka neguje svoj izgled, pa su je obožavatelji pohvalili da izgleda kao da je Aleksandrina sestra, a ne mama.

Prijovićeva je nedavno u jednom od intervjua istakla da veliku zahvalnost duguje majci koja ju je izvela na pravi put i brinula se o njoj.

POSLEDNJE VESTI