in

Aleksandra Prijović plaća porođaj 3000 evra: svi detalji poslednjih dana trudnoće


Pevačica Aleksandra Prijović treba da se porodi sledećeg meseca, a u toku su poslednje pripreme za ovaj trenutak koji će koštati oko 3000 evra.

Ona i njen suprug, Filip Živojinović, doneli su odluku da sin dođe na svet u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a cena porođaja je nešto više od 350 000 dinara.

„Aleksandra je najpre maštala o porođaju u Americi, ali je odustala od toga nakon što joj je lekar, koji joj vodi trudnoću, objasnio koje to rizike nosi sa sobom. Budući da je pevačici nakon samo nekoliko meseci konstatovana visokorizična trudnoća, zbog čega joj je uključena i hormonska terapija, zabranjena su joj i putovanja,“ ispričao je izvor blizak pevačici dnevnom listu Kurir.

Tada je Aleksandra u dogovoru s Filipom donela odluku da se porodi u privatnoj klinici.

„Budući da je javna ličnost, nije želela da razmatra opcije koje se odnose na državne bolnice, te boravak u tim porodilištima. Novac im, razume se, nije problem kao ni tih 3.000 evra koje će morati da plati. Ovde će imati svu potrebnu negu, ali i privatnost,“ kaže izvor.

Aleksandra se posavetovala s mnogim ženama, ali i koleginicama, koje su pre nje boravile u ovoj klinici i nakon što je čula samo pozitivna iskustva, prelomila je da se tu porodi.

„Za sada je u planu da se Aleksandra porodi prirodnim putem, međutim, ukoliko nešto krene po zlu, nije isključeno da će se on završiti carskim rezom. Poverena je najboljim stručnjacima i uz nju će na porođaju biti njen suprug Filip Živojinović,“ završava izvor.

Pevačici već nekoliko meseci ne radi zbog trudnoće, ali će uskoro objaviti novi singl.  Sa pratiocima na Instagramu podelila je informaciju da snima u studiju, međutim, nije otkrila kada će novu pesmu i objaviti.